Re: Jutro przeniesienie krzyża spod Pałacu Prezydenckiego do kościoła św.Anny,gdzie zostanie poświęcony!!!
adzik
2010-08-02 22:08:46
Skorpionowi przeszkadza wszystko. Dosłownie wszystko. PiS, Kościół, księżą. Nawet ludzie chyba przez to, że oddychają i że w ogóle są. Ja też nie popieram tej, czy innej partii, ale się z tym nie afiszuję. Wybacz, skorpion, ale Cię nie rozumiem. A te "skrzyżowane kawałki drewna" harcerze ustawili spontanicznie. Chcieli uczcić pamięć wszystkich 96 ofiar katastrofy lotniczej. Co w tym jest złego?? Przypominam Ci, polityku za 5 zeta, że w tej katastrofie zginęli też inni ludzie. Nie tylko prezydent Kaczyński i PiS-owcy, ale także PO-wcy, SLD-owcy i inni. Jak byś miał trochę czci dla tych ludzi i historii, to dałbyś im spokój. Bo oni się w grobie przewróciliby, jakby Cię usłyszeli. I myślę, że śmierć tak wielkiej elity państwowej nie jest sprawą do wyśmiewania. Owszem, krzyż był ustawiony spontanicznie, teraz będzie przeniesiony do godniejszego miejsca, niż ulica. A od Ciebie z tego powodu to aż zieje nienawiścią i jadem. I przypomnę ci, że nie jestem ani zwolennikiem PiS-u, ani nie chodzę w moherku. Chcę tylko, żebyś się w końcu ZAMKNĄŁ!!! I na pewno nie tylko ja tego chcę.