4296
Porady
kamerzysta
konto usunięte 2011-07-23 12:46:20
ludzie nie bierzcie kamerzystę Piotra Wąsa z kaniny -człowiek nie ma pojęcia o nagrywniu filmów i drogi
Re: kamerzysta
ogonek
2011-07-23 14:43:48
Poważnie?
ile zapłaciłaś(eś)?
i naprade zero profesjonalizmu z jego strony?
ile zapłaciłaś(eś)?
i naprade zero profesjonalizmu z jego strony?
makaron12
2011-07-24 11:20:10
nam sie bardzo podobał film, pana Piotra. i wesele mielismy fajne, a do mili20 jak wesele było kiepskie to i salomon z pustego nie naleje.
konto usunięte
2011-07-26 15:46:38
2 800 i wesele było udene ale poprostu nagrane ze maskra nie wiem czy był pijany ze maskra czy co czpał tak kamera ze maskra a przejscia ostre zero profesionalizmu
myszka26
2011-07-26 16:10:55
czy aby Ty mili20 nie jestes pijany/pijana? bo"MASKRA" czytajac to....jak piszesz!
monikawe
2011-07-26 16:28:56
Pozdrawiamy Kamerzystę i przykro jak konkurencja ALBO JAKIŚ dzieciak Pisze takie bzdury Do Mili20 Oszczerstwo na Forum publicznym jest Karalne. Piotr!!! Można się starać nawet o odszkodowanie . To tak na marginesie. 2800 moja Córka zapłaciła ale 1500 zdj Pokaz Slajdów ze zdj Piękna FOTOKSIĄżKA FILM BARDZO NAM SIĘ PODOBAŁ I jest bardzo fajny i I jeszcze tyle kopi filmu. A do Mili20 Poczytaj Forum prawne. Wypisując Głupoty bo Pamiętaj ze w sieci nie jesteś anonimowa.https://img.limanowa.in/img/emotikony/warning.png">
bolko
2011-07-26 17:00:43
Regulamin portalu
Logując się na portalu www.limanowa.in zyskujesz prawo uczestnictwa w dyskusji publicznej w poszczególnych działach portalu.
Pamiętaj jednak o podstawowych zasadach:
1. To Ty odpowiadasz, za to, co piszesz – portal w żadnym przypadku nie ponosi odpowiedzialności prawnej (w szczególności niżej opisanej) za Twoje teksty.
2. Prezentowane przez Ciebie poglądy i opinie winny mieścić się w granicach prawa.
3. Portal ma prawo usuwać i modyfikować twoje posty – będzie to czynił wówczas, gdy ewidentnie naruszają one prawo (zawierają treści zabronione) lub w sposób oczywisty naruszają dobre obyczaje (np. zawierają słowa powszechnie uważane za obelżywe).
4. Portal ma prawo usuwać tematy i odpowiedzi, które w ocenie Redakcji Portalu nie odpowiadają jego charakterowi i linii redakcyjnej.
5. Każda osoba ma prawo do ochrony swojego dobrego imienia i czci – ochronę tą przewidują zarówno przepisy kodeksu cywilnego (23, 24, 448) jak i karnego (w szczególności art. 212, 216 i inne) – ryzyko potencjalnych naruszeń obciąża Ciebie, a nie portal (patrz pkt 1)
6. Portal ma obowiązek udostępnić podane przez Ciebie lub Ciebie dotyczące dane osobowe (w tym w szczególności IP komputerów, z których się logowałeś lub przesyłałeś teksty) na żądanie zarówno uprawnionych organów (np. sądu, prokuratury czy policji) jak i na żądanie każdej osoby, która w sposób należyty wykaże interes prawny w udostępnieniu danych.
Mamy nadzieję, iż staniesz się aktywnym uczestnikiem globalnej debaty, a portal będzie dla Ciebie miejscem zdobywania informacji, poszerzania wiedzy, rozrywki oraz dyskusji o sprawach ważnych dla Limanowszczyzny i nie tylko.
Redakcja Portalu
Logując się na portalu www.limanowa.in zyskujesz prawo uczestnictwa w dyskusji publicznej w poszczególnych działach portalu.
Pamiętaj jednak o podstawowych zasadach:
1. To Ty odpowiadasz, za to, co piszesz – portal w żadnym przypadku nie ponosi odpowiedzialności prawnej (w szczególności niżej opisanej) za Twoje teksty.
2. Prezentowane przez Ciebie poglądy i opinie winny mieścić się w granicach prawa.
3. Portal ma prawo usuwać i modyfikować twoje posty – będzie to czynił wówczas, gdy ewidentnie naruszają one prawo (zawierają treści zabronione) lub w sposób oczywisty naruszają dobre obyczaje (np. zawierają słowa powszechnie uważane za obelżywe).
4. Portal ma prawo usuwać tematy i odpowiedzi, które w ocenie Redakcji Portalu nie odpowiadają jego charakterowi i linii redakcyjnej.
5. Każda osoba ma prawo do ochrony swojego dobrego imienia i czci – ochronę tą przewidują zarówno przepisy kodeksu cywilnego (23, 24, 448) jak i karnego (w szczególności art. 212, 216 i inne) – ryzyko potencjalnych naruszeń obciąża Ciebie, a nie portal (patrz pkt 1)
6. Portal ma obowiązek udostępnić podane przez Ciebie lub Ciebie dotyczące dane osobowe (w tym w szczególności IP komputerów, z których się logowałeś lub przesyłałeś teksty) na żądanie zarówno uprawnionych organów (np. sądu, prokuratury czy policji) jak i na żądanie każdej osoby, która w sposób należyty wykaże interes prawny w udostępnieniu danych.
Mamy nadzieję, iż staniesz się aktywnym uczestnikiem globalnej debaty, a portal będzie dla Ciebie miejscem zdobywania informacji, poszerzania wiedzy, rozrywki oraz dyskusji o sprawach ważnych dla Limanowszczyzny i nie tylko.
Redakcja Portalu
Piotr
2011-07-26 17:47:07
Tak czasem zastanawiam się dlaczego forum to zbiór negatywnych opinii na każdy możliwy temat, zjawisko lamentu krytykowania, d*** obrabiania w imię anonimowości w sieci itp. Tak mało spotyka się pozytywnych tematów dobrych słów o kimś lub czymś, czy ludzie nie rozumieją tego że jeśli ktoś coś robi zawsze ponosi ryzyko i coś może się nie udać to przecież normalne ale gdy wszystko jest o.k ciężko usłyszeć miłe słowa lub przeczytać o tym na forum.:(
konto usunięte
2011-07-26 21:13:42
Wrzuć na you/red tuba filmik to sami zobaczymy, może nie jest tak źle...
ruda
2011-07-26 21:26:43
Mam takie pytanie mili20. Czy Ty byłaś może przed ślubem na spotkaniu z kamerzystą, widziałaś jego filmy, zdjęcia? A po odebraniu płyt i oglądnięciu wesela prosiłaś może o poprawę?
My odebraliśmy swój film wczoraj, nawiasem mówiąc bardzo nam się podobał! Pan Piotr zapewnił, że jeżeli po zobaczeniu materiału coś nam się nie będzie podobało możemy zawsze poprosić o poprawki.
Pozdrawiamy pana Piotra, a Ty mili20 dobrze przeczytaj sobie regulamin portalu bo "masakra" to dopiero może być...
My odebraliśmy swój film wczoraj, nawiasem mówiąc bardzo nam się podobał! Pan Piotr zapewnił, że jeżeli po zobaczeniu materiału coś nam się nie będzie podobało możemy zawsze poprosić o poprawki.
Pozdrawiamy pana Piotra, a Ty mili20 dobrze przeczytaj sobie regulamin portalu bo "masakra" to dopiero może być...
piotr1
2011-09-10 07:37:30
Piotr Wąs jest bardzo dobrym kamerzystą POLECAM a bzdurne opinie pod jego adresem prosze nie brać pod uwagę bo to pewnie opinie konkurencji. Każdy kto zamawia takową usługę napewno ogląda wcześniej jego projekcje a decyzję podejmuje sam z własnej nieprzymuszonej woli.
Piotr
2011-09-10 09:00:31
Piotr1 przypominam że nie tylko konkurencja ma prawo wystawiać negatywne opinie bo nie tylko konkurencja ma profil na Lim.in a poza tym JA jestem KONKURENCJA :) no wiesz chyba że mamy w Limanowej "konkurencje" która zniża się do takiego poziomu bo nie stać kogoś na nic więcej :)
iziaczek21
2011-09-10 16:54:14
Trzeba jednak pamiętać, że złe komentarze mogą faktycznie pochodzić od konkurencji, jednak i te dobre mogą być podstawione. Wystarczy, że Pan Kamerzysta przeczyta negatywną opinię i może z anonimowego profilu wystawić o sobie pozytywną opinię. Nie zrozumcie mnie źle. Nikogo tu nie bronię, ale też nie będę posądzać. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię i nie trzeba od razu na tą osobę najeżdżać.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
piotr1
2011-09-10 19:13:14
Dla mnie sam fakt że ktoś pisze jakieś głupoty,nie umia się podpisać i za chwilę jeszcze usuwa swoje konto świadczy o niewiarygodności tej osoby.Poza tym jeśli mam jakiś problem do kogoś staram się go rozwiązać z tą osobą a nie piszę o kimś w taki sposób.Z tego co widzę to tu na tym portalu wszystko można pisać i tak jak to mądre przysłowie że kartka papieru wszystko przyjmie tak i ten portal przyjmuje wszystko a nie oznacza to wcale że są to wiarygodne wpisy.
zara0
2011-09-10 19:48:40
to jest idiota wiem bo widziałem
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź