Przeglądasz dane archiwalne
1997
Tematy archiwalne
Konfident
oskarczan 2010-02-08 16:04:48
Wszystko zostało zabezpieczone przez KPP w Limanowej , widocznie dostali już pozwolenie na "posprzątanie". I czemu konfident , człowiek uczciwie zarabia na życie to już konfident ?
Re: Konfident
atosek
2010-02-08 18:08:37
za mało informacji zeby osadzac.
madziar
2010-02-08 19:06:49
Tomka B nie było, ale FRAJER Maciek B. za to był :) jeździł samochodem z Szanownym Panem z "Media Expert". Trudno tego Pana nie nazwać Konfidentem, jak mówił (a nawet wykłócał się), że On z Moniką nie ma nic wspólnego, a tutaj zbiera rzeczy po Niej... to chyba jest coś nie tak z Nim. Chyba nie rozumie to co mówi, a z resztą cała rodzinka jest siebie warta.
gregor
2010-02-08 22:24:28
skoro jest jej szwagrem a lokal został "zwolniony z zabezpieczenia" to co w tym niezdrowego że chłop "wywozi brudy"? może właścicielowi pomieszczeń zależało żeby ktoś to zrobił by mógł je wynajmować komuś innemu? jak napisał atosek; za mało żeby osądzać. A nazywanie kogoś frajerem czy konfidentem za to, że jest rodziną ( w tym wypadku do M.B-B ) jest zwykłym zniesławieniem tej osoby i nie jest bezkarne!
obiektywny
2010-02-09 11:08:49
:) am4, prawdziwa z Ciebie kobieta. Miasteczko Salem mi się przypomina jak czytam Twoje komentarze, wieszamy wszystkich którzy nam się nie podobają ;).
Lokal zwolniony przez policję, to nic dziwnego, że sprzątali. Właściciel lokalu jest pewnie szczęśliwy, ze się pozbywa kiepskiego lokatora.
Ludzie, od kiedy szwagier to rodzina??? Pies szwagra to pewnie też rodzina.
No i współczuję Waszym rodzinom. Bo po Waszych komentarzach widać, że w razie problemu (kiedy czyjś partner z waszych rodzin coś spier...) wy swoich bliskich zostawicie bez pomocy...Gratuluję
am4
2010-02-09 20:46:46
Przed chwilą wróciłam z miasta i wiedzę, że wywożą brudy po Monice B. z Biura w Myśliwskiej, a wywozi je Szwagier Tomka B pracujący w Media Expert o którym była już mowa na forum limanowa.in z Kościuszki. Bo tych dwóch cwaniaków Maćka i Tomka nie ma. Nie wiecie może coś więcej na ten temat, chodzi mi o to, kto im udostępnił klucze od biura?
Przed chwilą wróciłam z miasta i wiedzę, że wywożą brudy po Monice B. z Biura w Myśliwskiej, a wywozi je Szwagier Tomka B pracujący w Media Expert o którym była już mowa na forum limanowa.in z Kościuszki. Bo tych dwóch cwaniaków Maćka i Tomka nie ma. Nie wiecie może coś więcej na ten temat, chodzi mi o to, kto im udostępnił klucze od biura?