Re: NIEOFICJALNE WYNIKI-Jarosław Kaczyński 99,9procent
andzia287
2010-07-05 16:57:11
zobaczycie co ci PO-poprańcy teraz zrobią, będzie więcej z naszych podatków szło na utrzymanie Komora i jego wieeelkiej rodzinki, a zwłaszcza tłuściutkiej żonki :) Jak ona już teraz tak wygląda to aż strach pomyśleć co będzie jak się do Pałacu wprowadzi, a to wszystko za nasze pieniądze. DXi12 ma rację, że PO-paprańcy będą teraz wyciągać ile tylko się da, bo w kolejnych wyborach nie mają szans, narobią bagna i odejdą jak świnki od koryta, a następny Rząd wszystko będzie musiał naprawiać. Na szczęście bliski jest koniec PO-paprańców
111ksiadz
2010-07-05 17:22:23
Aviator-pierdolisz!Nie pisałem,że nie mam 18-tu lat(mam ponad 3x tyle).Pisałem,że nie mam prawa do głosowania z prostej przyczyny-nie posiadam polskiego obywatelstwa.Jestem zadowolony,nie będzie wstydu na świecie,a jak pięknie zareagowały giełdy!Tak mało a cieszy.Oj Limanowianie się do tego za bardzo nie przyczynili. Według Słownika Staropolskiej Polszczyzny-PIERDOLIĆ-to,bajdurzyć,głupoty opowiadać.Pozdrawiam.
smo
2010-07-05 19:57:42
Po komentarzach tutaj nie dziwie się, że na Kaczyńskiego głosowali głównie ludzie którzy ukończyli tylko podstawówkę lub zawodówkę. Ciekawe czemu wśród ludzi z wyższym wykształceniem Komorowski miał 66% poparcia?
Otóż mam hipotezę: ludzi niewykształceni słuchają tego co podyktuje kościół, a rozumni sami wiedzą co dla nich najlepsze.
Jak można być tak zacofanym i pisać brednie typu: "Państwo Polskie będzie musiało utrzymać i wykształcić każdego Komorowskiego osobno" ?
Ludzie, on już ma dorosłe dzieci. Wychował piątkę dzieci, a Jarek ile ? Co o n może wiedzieć o życiu, o tym czego oczekują i potrzebują Polacy ?
Wygrał jedyny słuszny kandydat. Kaczyński zrobił kampanie na bazie Smoleńska, a że w Polsce jest 25 % ludzi słuchających tego co powie kościół to miał takie poparcie jakie miał.
Swoją drogą słyszałem dzisiaj komentarz pewnej zacnej pani ze wsi, która ubolewała, że jej kandydat nie wygrał, a wygrał wąsaty dzieciorób. Baba sama ma 4 dzieci...
Nie rozumiem jak można być takim zdziwaczałym człowiekiem.
konto usunięte
2010-07-05 23:46:02
To w takim razie wytłumaczenie dla "andzia287": po pierwsze to płakał z wyboru prezydenta na pewno nie będę, po drugie to zawsze wśród wyborców każdej partii znajdą się tacy, którzy zechcą obrażać ludzi mających inne poglądy polityczne, a ja zwracałem się akurat do Ciebie i ludzi dodających podobne komentarze, po trzecie to nie wszystko mi się w PO podoba i uważam że Janusz Palikot już dawno nie powinien być w tej partii podobnie jak Jacek Kurski w PiS, a także że nie działają oni na własny rachunek i mają w tych partiach poparcie, po czwarte to bardzo mi się nie podoba to że obraża się polityków w zarówno pana Kaczyńskiego jak i innych, jeżeli naprawdę ma się coś do nich to powinno się im to MERYTORYCZNIE udowodnić nawet na forum, ale nie podoba mi się też robienie z nich ofiar bo są to osoby publiczne, przynajmniej moim zdaniem