1994
Tematy archiwalne
NIEOFICJALNE WYNIKI-Jarosław Kaczyński 99,9procent
111ksiadz 2010-07-04 20:38:24
ale tylko w ciemnogrodzie w całej Polsce smary.Nie pomogła ambona ani sekta z Torunia.
Re: NIEOFICJALNE WYNIKI-Jarosław Kaczyński 99,9procent
Andriu
2010-07-04 21:30:33
111ksiądz.. to wyprowadz się z tego ciemnogrodu. Zobaczymy co ta wasza zgoda zbuduje...bedziesz płakał jak ci do ostatniego zabraknie..
111ksiadz
2010-07-04 21:36:11
Dlaczego mam się wyprowadzać,tu mnie się dobrze żyje i tanio.Spokojna Twoja potargana,nie braknie mnie a jesli Tobie braknie na pewno wspomogę.
DXi12
2010-07-04 21:38:51
111ksiadz jeszcze dobrze będzie „beczał” jak PełOowcy go oskubią z ostatniego grosza… oj zobaczysz… Teraz w PL będą robić co się im będzie podobało… Bo w kolejnych wyborach nie będą mieli najmniejszych szans, bo ludzie zobaczą co zrobili i przejrzą na ślepia…
111ksiadz - pozdrawiam twój ciemnogród hahahahaha
chlop
2010-07-04 21:43:30
Tralalala "kury nie będą się nieść,krowy nie będą dawać mleka "oj ludzie ludzie weźta się do roboty a nie czekajta aż wam kto DA.Umiesz liczyć? To licz na siebie.HEJ
Andriu
2010-07-04 21:45:46
no spoko 111ksiadz...pożyczysz mi z tego kieszonkowego co ci mamusia z tatusiem daja.
konto usunięte
2010-07-04 22:11:30
Obaj kandydaci nie byli zbliżeni do ideału prezydenta potrzebnego w Polsce, ale z tej dwójki Bronisław Komorowski jest zdecydowanie lepszy-mam nadzieję że będzie co najmniej dobrym prezydentem, a przede wszystkim reprezentującym wszystkich Polaków. Nie wiem czemu w zwolennikach PiS-u jest tyle pewności, że PO będzie im teraz jakieś pieniądze zabierać, każdy pracuje na swój rachunek i przypomnę, że gdy PO wygrało wybory też tak było a chyba przez te lata nikt Was nie okradł i nikt mi nie wmówi że to tylko przez świętej pamięci Lecha Kaczyńskiego
Imhoteph
2010-07-04 22:20:18
zi2po91 - dobrze prawi... polać Mu :)
Bronek wygrał i jest elegancko ;)
nie pomógł Leszek na Wawelu, ojciec Torunia i stary ciemnogród + rolnicy z Samotnej brony...
tyle z mojej strony xD
konto usunięte
2010-07-05 00:26:17
no nie 99.9 procent ale jak na razie ponad 50 %
aviator
2010-07-05 00:29:45
ksiadz111, pytam się Ciebie : co Ty pierniczysz ? PIsałeś raz , żę nie masz prawa do głosowania , bo nie masz 18 lat ! To ja się pytam co Ty bredzisz ? Idź spać lepiej bo po dobranoce ! Dobrze Ci się żyje i tanio bo na garnuszku rodziców...
renka010
2010-07-05 07:30:58
Po - lacy już wczoraj Tusik miał stracha jak pogodzi obietnice wyborcze --hi hi pożyjemy zobaczymy.
macciej1981
2010-07-05 07:59:31
kto Bronek kto Bronek kto Bronek Bronek Bronek chciałem podziękowac księzą limanowskim że tak nas wspierali wtych wyborach ciekawe jaką mają minke dziś hihi
skorpion
2010-07-05 08:28:39
...biedny kot Alik -impotent przegrał,Marta zabieraj kapcie z pałacu i won do Egiptu póki jeszcze płacę podatki bo wujo wraca do mamy i kota...111ksiadz-pozdrawiam-teraz czas na Wawel i kieckowych oraz ojca grzybka!!!
goya
2010-07-05 08:36:56
o proszę skorpion się odezwał a ostatnio zachowywał sie tak jakby mu mowę odjęło albo odcięto dostęp do internetu.A swoją drogą ciekawe czemu wysyłasz Martę do Egiptu, czyżbyśsam się tam wybierał?
Bogdan
2010-07-05 09:01:17
Też się martwiłem co się stało ze skorpionem,a może opamiętał się że za często wstawiał za siebie księdza.
gringo
2010-07-05 09:50:06
111ksiadz i skorpion-Wy to jednak jesteście barany-amen
RINO
2010-07-05 09:56:18
A tak swoją drogą , to dlaczego Martusia jest jeszcze w pałacu? Zal sie wyprowadzać ? Oooj! teraz to już szybciutko będzie musiała...
skorpion
2010-07-05 15:09:51
tacy jak ty gringo przynieśliście wstyd limanowszczyżnie -głosując na niby chłopa ,który nigdy nie zhańbił się żadną pracą nic dobrego w życiu nie zrobił aha -jedynie z wałęsą spalił swoją tećżkę [kapusia},podzielił naród -żal mi Słopnic,ale jak tyle kościołów to nie ma się czemu dziwić ---
Bogdan
2010-07-05 15:12:07
A nie pomyślałeś o tym,że Prezydent B Komorowski wprowadzi teraz ok.10 osób swojej rodziny i z naszych podatków ptasiego mleka im nie będzie brakowało?Państwo Polskie będzie musiało utrzymać i wykształcić każdego Komorowskiego osobno.Wiesz ile to będzie Nas kosztowało?Oj,odczujesz po kieszeni,nie będziesz już tak cwaniakować.
andzia287
2010-07-05 16:57:11
zobaczycie co ci PO-poprańcy teraz zrobią, będzie więcej z naszych podatków szło na utrzymanie Komora i jego wieeelkiej rodzinki, a zwłaszcza tłuściutkiej żonki :) Jak ona już teraz tak wygląda to aż strach pomyśleć co będzie jak się do Pałacu wprowadzi, a to wszystko za nasze pieniądze. DXi12 ma rację, że PO-paprańcy będą teraz wyciągać ile tylko się da, bo w kolejnych wyborach nie mają szans, narobią bagna i odejdą jak świnki od koryta, a następny Rząd wszystko będzie musiał naprawiać. Na szczęście bliski jest koniec PO-paprańców
macciej1981
2010-07-05 17:18:41
wiem andzia że ci bardzo smutno ale przegrywać trzeba umiec ale przynajmniej cała rodzina kaczek niezamieszka w pałacu haha
111ksiadz
2010-07-05 17:22:23
Aviator-pierdolisz!Nie pisałem,że nie mam 18-tu lat(mam ponad 3x tyle).Pisałem,że nie mam prawa do głosowania z prostej przyczyny-nie posiadam polskiego obywatelstwa.Jestem zadowolony,nie będzie wstydu na świecie,a jak pięknie zareagowały giełdy!Tak mało a cieszy.Oj Limanowianie się do tego za bardzo nie przyczynili. Według Słownika Staropolskiej Polszczyzny-PIERDOLIĆ-to,bajdurzyć,głupoty opowiadać.Pozdrawiam.
111ksiadz
2010-07-05 17:33:31
Gringo-co Ty chcesz,na co cierpisz? Chcesz na lekarza czy na flachę?
konto usunięte
2010-07-05 18:38:48
andzia ty kaszalocie zamknij twarz!
konto usunięte
2010-07-05 18:39:28
andzia ty kaszalocie zamknkij twarz !przegraliscie wiec cisza !!!
111ksiadz
2010-07-05 19:51:49
andzia-jeśli jesteś kobietą,to przepięknie się wyrażasz o innej kobiecie-gratuluję.
smo
2010-07-05 19:57:42
Po komentarzach tutaj nie dziwie się, że na Kaczyńskiego głosowali głównie ludzie którzy ukończyli tylko podstawówkę lub zawodówkę. Ciekawe czemu wśród ludzi z wyższym wykształceniem Komorowski miał 66% poparcia?
Otóż mam hipotezę: ludzi niewykształceni słuchają tego co podyktuje kościół, a rozumni sami wiedzą co dla nich najlepsze.
Jak można być tak zacofanym i pisać brednie typu: "Państwo Polskie będzie musiało utrzymać i wykształcić każdego Komorowskiego osobno" ?
Ludzie, on już ma dorosłe dzieci. Wychował piątkę dzieci, a Jarek ile ? Co o n może wiedzieć o życiu, o tym czego oczekują i potrzebują Polacy ?
Wygrał jedyny słuszny kandydat. Kaczyński zrobił kampanie na bazie Smoleńska, a że w Polsce jest 25 % ludzi słuchających tego co powie kościół to miał takie poparcie jakie miał.
Swoją drogą słyszałem dzisiaj komentarz pewnej zacnej pani ze wsi, która ubolewała, że jej kandydat nie wygrał, a wygrał wąsaty dzieciorób. Baba sama ma 4 dzieci...
Nie rozumiem jak można być takim zdziwaczałym człowiekiem.
konto usunięte
2010-07-05 20:11:08
Nie no to co napisała "andzia287" to jest w ogóle poniżej jakiegoś dobrego smaku przynajmniej dla mnie, w dyskusji wykorzystuje się argumenty a to że żona pana Komorowskiego ma nadwagę to nie jest żaden argument to właśnie pokazuje pobieżność przynajmniej niektórych zwolenników pana Kaczyńskiego i przynajmniej mnie jego wyborcy odstraszają od niego bardziej niż on sam, trzeba nauczyć się przegrywać i jeżeli ktoś faktycznie jest za Jarosławem Kaczyńskim to powinien pogratulować zwycięstwa tak właśnie jak to zrobił pan prezes i rzetelnie rozliczać nowego prezydenta z tego co robi
konto usunięte
2010-07-05 20:11:15
Nie no to co napisała "andzia287" to jest w ogóle poniżej jakiegoś dobrego smaku przynajmniej dla mnie, w dyskusji wykorzystuje się argumenty a to że żona pana Komorowskiego ma nadwagę to nie jest żaden argument to właśnie pokazuje pobieżność przynajmniej niektórych zwolenników pana Kaczyńskiego i przynajmniej mnie jego wyborcy odstraszają od niego bardziej niż on sam, trzeba nauczyć się przegrywać i jeżeli ktoś faktycznie jest za Jarosławem Kaczyńskim to powinien pogratulować zwycięstwa tak właśnie jak to zrobił pan prezes i rzetelnie rozliczać nowego prezydenta z tego co robi
elf
2010-07-05 20:17:14
Dokładnie! Komorowski ma dorosłe i wykształcone dzieci, z których tylko ostatni kończy studia. Jesteście nie doczytani. I zi2po91 - masz rację! Mnie też wyborcy Kaczyńskiego i ich wypowiedzi bardziej odstręczają od niego niż on sam!
Imhoteph
2010-07-05 21:41:50
OMFG... niszczysz andzia287 swoim postem ^^
to tak jak bym napisał że jak Jarek wygra, to jego kot bedzie więcej wpier*** żarcia dla kotów niż dotychczas ^^
widzisz a nie grzmisz xD
andzia287
2010-07-05 22:15:51
zi2po91: to wytłumacz mi czemu jest tyle jadu w wyborcach PO?Ile razy naśmiewano się z kota Kaczyńskiego? Ile razy mówiono, że Jarek jest gejem?Ile razy plwano na niego?Ile razy wyśmiewano jego wygląd, jego wzrost? I to wszystko robili wyborcy PO!A jak się o nim wyraża Palikot? Może według Ciebie wszystko jest ok.Zobaczycie jak Polska teraz będzie wyglądać, wszyscy od nas się odsuną.Cieamnot i zacofanie wierzyć w te idiotyczne obietnice Komora, które zostaną bez pokrycia.Jeszcze dobrze będziecie płakać, że go prezydentem zrobiliście.
konto usunięte
2010-07-05 22:23:15
andzia jak nie pasi to wyjazd z polski nie trzeba tu takich jak ty wiecznie narzekajacych .
andzia287
2010-07-05 22:26:19
Widać bamboleo, że prawda jednak Cie boli.
smo
2010-07-05 22:56:54
Kto się od nas odsunie ? Cała Europa odetchnęła z ulgą, że tak to się skończyło.
Radze nie brać się za politykę jeśli ma się tak nikłą wiedzę o świecie.
konto usunięte
2010-07-05 23:46:02
To w takim razie wytłumaczenie dla "andzia287": po pierwsze to płakał z wyboru prezydenta na pewno nie będę, po drugie to zawsze wśród wyborców każdej partii znajdą się tacy, którzy zechcą obrażać ludzi mających inne poglądy polityczne, a ja zwracałem się akurat do Ciebie i ludzi dodających podobne komentarze, po trzecie to nie wszystko mi się w PO podoba i uważam że Janusz Palikot już dawno nie powinien być w tej partii podobnie jak Jacek Kurski w PiS, a także że nie działają oni na własny rachunek i mają w tych partiach poparcie, po czwarte to bardzo mi się nie podoba to że obraża się polityków w zarówno pana Kaczyńskiego jak i innych, jeżeli naprawdę ma się coś do nich to powinno się im to MERYTORYCZNIE udowodnić nawet na forum, ale nie podoba mi się też robienie z nich ofiar bo są to osoby publiczne, przynajmniej moim zdaniem
RINO
2010-07-06 10:07:41
Przedtem był problem - kto będzie pierwszą damą jak prezydentem zostanie Kaczyński? teraz jest problem "tłuściutkiej żonki" jak to napisała Andzia287 - ludzie nie dogodzi Wam !!!
despero
2010-07-06 23:28:36
J.K. jest takim patriotą jak Rydzyk przyjacielem Murzyna. Nawinęli Wam makaron na uszy,a dodatkowo Księża agitowali i zagłuszali ciszę wyborczą - nie ładnie !!! Życzę wszystkim POLAKOM dobrego słuchu i wzroku i że czasami warto włączyć inną stację niż Radio M... , które robi z ludzi słuchających tej fali rzesze cyborgów gotowych zabić i zatopić wszystkich "innych". Lepiej żyć w zgodzie niż w więzieniu ! Precz z państwem policyjnym. precz z urzędnikami, którzy patrzą na ciebie widząc tylko złodzieja. Ludzie na wsiach powinni przejść kurs - dotowany z Unii Europejskiej jak mieć własne zdanie i nie ulegać jednostronnym informacją popularnej rozgłośni zamykającej czułe serca i uczącej nienawiści i powodującej brak asymilacji w normalnym szanującym się środowisku.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź