Re: prezerwatywy a kościół
adamsmith
2010-11-22 13:30:19
widze ze Panie robaczek i roxy strasznie boli to co robia ksieza bo mi to lata. ale nic to. co do opowiesci o burdelu to ja slyszalem ze w nowym targu jest burdel w ktorym co piatek widziano waszych mężów :) - jak widzisz Ty dajesz plote i ja daje plote wesoło ci?? Moze odejdzmy zatem od
plotek a popatrzmy na fakty:
zapraszam do baz danych banku swiatowego tam ładnie przedstawiony jest procentowy wskaznik udzialu osób zarazonych np HIV w stosunku do ogółu ludności danego kraju i np w 2007r.: Austria - 0,2%, Belgia - 0,3%, Kanada - 0,4%, Francja - 0,4%, Włochy - 0,4%, Hiszpania - 0,5%, Szwajcaria - 0,6%, Polska - 0,1%. To są fakty drogie Panie. Ktos tam wczesniej napisal ze na zachodzie maja kosciol gdzies i przez to jest bezpieczniej. Fakty mowia cos innego a autor/ka tej wypowiedzi to zwykly klamaca. Najbardziej smiesza mnie ludzie ktorzy twierdza ze ruchanie w "systemie pucharowym" tzn. kazdy z kazdym, to jakis krok cywilizacji na przod. Na prawde nie jestem w stanie tego pojąc jak ktos mogl dojsc do takiego wniosku. Kto tak nie robi nie idzie z duchem czasu i jest zacofany - kuriozum maximum. Wydaje mi sie ze sa tylko dwa powody kiedy ktos tak mowi: albo sie jest idiota i sie nie wie co mowi albo sie jest sutenerem, streczycielem, burdelmama i sie ma z tego interes. Przypominam takze wiece postepowym ze wg teorii Darwina w dziejach ludzkości system pucharowy juz był, dawno dawno dawno temu. Prosze zatem jeszcze raz zastanowic sie czy to faktycznie jest krok cywilizacji do przodu...