0°   dziś 4°   jutro
Niedziela, 24 listopada Flora, Emma, Emilia, Chryzogon, Jan, Aleksander, Roman
4296

Porady

Problem z logowaniem POMOCY

abdulwisimulaha 2012-03-21 21:26:12
Witam
Mam dziwny problem z zalogowaniem się tylko na limanowa in po czyszczeniu kompa i tylko na mojej ulubionej przeglądarce mozilla firefox. Na innych przeglądarkach bez problemu tylko na tej jednej. Instalowałem po kilka razy i nic.W opcji rozwiąż problemy ze zgodnością wyskakuje komunikat "niezgodna aplikacja" ale nic z tym nie mogę zrobić.
Proszę o pomoc.:-(
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Problem z logowaniem POMOCY
ABS0LLUT 2012-03-21 22:15:56
Zbyt mało danych...
Napisz coś więcej - jaki masz system, wersję FF itp.
abdulwisimulaha 2012-03-21 22:54:07
Windows7 64bit i do tej wersji instalowałem przeglądarkę i nic. Na innych portalach nie mam problemu tylko na Lim.in.Wcześniej przed czyszczeniem miałem firefox-a i było OK.
abdulwisimulaha 2012-03-21 22:57:47
F.F.Nightly
ABS0LLUT 2012-03-22 00:18:07
A wcześniej na Nightly Ci chodziło w tym systemie?
Spróbuj downgrade do Aurory, jak nie pomoże to do FF6, a jeśli tu również będzie zonk, poszukamy rozwiązania problemu nie od strony softu.
abdulwisimulaha 2012-03-22 07:32:20
Zainstalowałem obydwie przeglądarki i dalej nic.
Wcześniej miałem Mozilla ale nie wiem którą wersję. Podczas próby logowania po wpisaniu logo i hasła strona ładuje się jakby chciało zalogować, po czym znika logo i hasło a pokazują się puste pola bez żadnego komunikatu. Na Explorer czy Chrome bez problemu.
djdeejay 2012-03-22 09:26:58
Miałęm tak na NK z Nightly x64. Odinstaluj i wyczyść WSZYSTKIE pozostałości po FF i Nightly. Niestety stracisz wszystkie zakładki i setupy w pzrglądarce, ale to jedyny sposób. A później poprostu jakby bigdy nic instalujesz na czysto nową przeglądarkę, tylko nie importujesz ustawień z innych przeglądar.

Spróbuj jeszcze odpalić FF w Safe Mode, w START powinieneś mieć skrót do trybu awaryjnego FFa
abdulwisimulaha 2012-03-22 20:04:43
Witam ponownie
Niestety czyszczenie nie pomogło odinstalowałem przeglądarki FF i zainstalowałem na nowo różne wersje i nie działa na FF.Ale tak jak wcześniej tylko na LIM.IN. Na Chrome np. loguje bez problemu. A i w trybie awaryjnym FF też nie działa.
ABS0LLUT 2012-03-23 00:41:22
Testowałem działanie "liska" w konfiguracji systemowej, jaką podałeś, we wszystkich możliwych wariantach - i u mnie wszystko śmiga.
Jutro pomyślę, gdzie tkwi problem.
abdulwisimulaha 2012-03-23 06:13:35
Doszedłem do tego że to nie jest problem przeglądarki a jakichś ustawień/uprawnień.Po czyszczeniu komp.jestem jako administrator i tu musiały być wprowadzone jakieś ograniczenia, bo po przełączeniu użytkownika na "gość" działa wszystko poprawnie i właśnie z Mozilli piszę tę wiadomość.
ABS0LLUT 2012-03-24 00:54:02
Miałem właśnie pisać, że pewnie problem nie tkwi w samej przeglądarce, ale w ustawieniach, lecz skoro jest już "prawie ok, pozostaje mi się tylko cieszyć. :)
misiek33 2012-03-24 06:28:55
hej u mnie tez jakies problemy z logowaniem sa
abdulwisimulaha 2012-03-24 08:47:59
A u mnie już wszystko śmiga 8o:D
Dzięki zaangażowanym za pomoc ;)
Okazało się że jednak pozostał jeden ukryty dodatek do FF
który nie był odinstalowany i ponowne instalacje nie odbywały się prawidłowo i właśnie w tym tkwił problem.
Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam.>:-D
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]