1994
Tematy archiwalne
"Patriota-Profesor---Ten co nie znał słów {HYMNU NARODOWEGO}!!!
skorpion 2010-04-16 12:13:55
---Hańba i Wstyd!!!
Re: "Patriota-Profesor---Ten co nie znał słów {HYMNU NARODOWEGO}!!!
PhoEniX
2010-04-16 12:21:39
Hańba - to to co ostatnio prezentujesz swoją osobą na tym forum. A wstydzić się powinniśmy za Ciebie, że jesteś polakiem ... Jesteś żałosny...
aviator
2010-04-16 12:31:12
Proszę skorpion, zamilcz ... jescze jakiś czas ....
konto usunięte
2010-04-16 12:48:59
Bardzo byłem poruszony ta katastrofą.Uważam że nie należy mówić źle o zmarłych.Uważałem tak do czasu gdy postanowiono pochować pare prezydencka na Wawelu a raczej do czasui gdy zaczęły się ataki na przeciwników tej decyzji.Dlaczego nikt nie chce sie przyznać do autorstwa tego pomysłu?Dziwisz mówi to nie ja -Kaczyński brat to nie mój pomysł.To kto? Dlaczego Kaczorowski nie zostanie także tam pochowany? Przecież też był prezydentem i tez zginął tragicznie lecac do Katynia.I wypowiedzi polityków uszanujcie tą decyzje już jest wszystko postanowione.Jaki obraz daje telewizja skoro przez cała prezydenture nie usłyszelismy ani jednegodobrego słowa o zmarłym,a zaraz po smierci posytpały sie opinie że to był wspaniały człowiek,wielki patriota,a nawet najlepszy z polskich prezydentów?
skorpion
2010-04-16 13:02:59
/PhoEniX i awiator wyście chyba wysłannikami dyrektora RM Toruń albo nawróconymi zomowcami którzy mnie pałowali w 1981 w Nowej Hucie-zamówcie sobie komnaty na Wawelu ,może się doczekacie za 10000 lat-powodzenia!!! już niebo nie chce patrzeć na "tą błazenadę"-kto mieczem wojuje ten....
PhoEniX
2010-04-16 15:10:34
błysnąłeś inteligencją że ho ho ... naprawdę jestem pod wrażeniem ... Może dojdziesz kiedyś do trochę większego używania rozumu (lub wyrośniesz z pieluch) i zrozumiesz co sobą prezentujesz - ale obawiam się że może być to dla Ciebie za trudne zadanie... Ale w tym momencie moge przyznać trochę racji Panu jaszczurowi, który niedawno na tym forum wyzywał mnie od "debili", wielu polaków hipokrytów zabiera głos w mediach, wcześniej śmiejąc się w oczy z Prez. Kaczyńskiego a teraz wylewają ogromne łzy cierpienia z powodu utraty kogoś bliskiego... Samego pomysłu pochowania na Wawelu nie komentuję, ale teraz nikt nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności fali protestów przetaczających się przez Polskę...
konto usunięte
2010-04-16 16:42:55
"WAWEL i Dziwisz oraz Jaszczur zaczynają dzielić Polaków" dlatego nazwałem PhoEniXa debilem.Myśle że zasadnie wtedy.Jestem skłonny zmienić zdanie dlatego że tym razem nie wystąpił z atakiem bo ktoś ma inne poglądy...
skorpion
2010-04-16 19:06:10
/PhoEniX -gubisz się-chyba odgadłem KIM jesteś-zaczynam używać rozumu chociaż brak mi mózgu!!!DZIAŁA-DANKE....
konto usunięte
2010-04-16 19:24:28
No i Skorpion znowu Błysną :-(
skorpion
2010-04-17 08:02:00
ŻYCZMY ZDROWIA MATCE Ś.P. Prezydenta.Zmarłym dajmy już spokój.Niech IM ziemia lekką będzie.!!!
ship
2010-06-08 00:48:30
Skorpion,tak trzymaj!!!
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź