2174
Wydarzenia
REPERTUAR KINA "KLAPS"
Paola76 2011-06-06 08:24:23
Mam pytanko czy ktoś wie kiedy będzie dostępny repertuar kina na stronie Limanowa.in????? Pozdrawiam :)
Re: REPERTUAR KINA "KLAPS"
2011-06-06 08:28:33
Dzieki za przypomnienie :) Zaraz pospieszymy kilka osób ;)
nicola
2011-06-09 09:19:43
no a juz dawno by sie przydało, nigdzie nie można znaleść co wyświetlają a na stronie Kina pod wstawką Repertuar jest jakaś galeria i historia powstania kina... a szkoda bo sporo osób z mojej okolicy w sobote czy niedziele by pojechało do limanowejna film bo bliże a tak to trzeba do Krakowa :?
Sniper
2011-06-09 10:46:20
Oczywiście, że by się sprzydał. Sam przegapiłem kilka filmów, na które chciałem iść bo nie trafiłem na info.
Re: REPERTUAR KINA "KLAPS" Trucizna 2011-06-09 13:33:45
emka
2012-08-05 15:59:12
polecam repertuar kina klap na najbliższe dni, szał !
bearchen
2012-08-05 16:14:17
Czy nie ma jeszcze zadnych innych filmow oprocz Madagascar? Porazka.
KaKropka
2012-08-05 16:52:23
Miałem to samo napisać. Ja się pytam gdzie Prometeusz, gdzie Batman? Po co topiono kasę w unowocześnienie kina skoro nie ma w nim co oglądać? Innych, starszych, tańszych filmów nie da się wyświetlić? Jakieś nocne maratony? Kino się zmieniło, ale myślenie w LDK (jak przyciagnąć ludzi) oczywiście nie.
she
2012-08-06 08:34:07
niestety unowocześnienie kina i wprowadzenie 3D wiązało się z wejściem w Małopolską Sieć Kin Cyfrowych i to właśnie owa sieć ustala repertuar. LDK nie ma nic do gadania dostają tytuł i mają grać przez określony czas bo taka jest umowa. Coś za coś, jak zwykle.
ingaar
2012-08-06 17:55:17
Czekam aż będzie można obejrzeć film "Szepty", przecież niedawno wszedł na ekrany kin, a u nas tylko bajki puszczają. Mogliby raz na jakiś czas zaoferować jakiś ciekawy horror lub thiller.
liliput
2012-08-06 19:25:25
tak samo już dawno wszedł do kin step up 4 revolution a w Limanowej ani widu ani słychu, choć wcześniejsze części spotkały sie z dużym zainteresowaniem widowni
liliput
2012-08-06 19:25:42
tak samo już dawno wszedł do kin step up 4 revolution a w Limanowej ani widu ani słychu, choć wcześniejsze części spotkały sie z dużym zainteresowaniem widowni
benys
2012-08-06 22:39:25
To jest jedna wielka żenada...
Są takie filmy jak Prometeusz,Mroczny rycerz, Step up itp...
której mają swoją widownie, a nasz "klapsik" serwuje nam taki gniot porażka...
Są takie filmy jak Prometeusz,Mroczny rycerz, Step up itp...
której mają swoją widownie, a nasz "klapsik" serwuje nam taki gniot porażka...
Aerwin
2012-08-07 15:08:35
Dzisiaj miałem zamiar zjechać do Lwa. Przezornie sprawdziłem wcześniej czy będe mógł się wybrać do kina na nowego Batmana... Cóż...:|
magbet38
2012-08-11 13:17:07
Jak tak patrzę na ten repertuar to tak się zastanawiam, po co pisać każdy dzień osobno. Nie lepiej napisać: "Madagaskar 3" pn-nd od 16:00 do 20:00 przez najbliższy miesiąc. Takie coś to jest przyśpieszanie śmierci kina w Limanowej, które miało szansę zacząć zarabiać na siebie. Kiedyś wybrałem się na film po tygodniu od premiery i okazało się że na widowni były 3 (słownie: trzy) osoby. Porażka to mało powiedziane.
myszaa
2012-08-11 14:21:41
Obecny repertuar to na prawdę jakieś nieporozumienie. Jak człowiek ma sobie zagospodarować wolny czas ciekawie skoro przez cale dwa tygodnie leci jeden film i raczej dla młodszej widowni?? Jak chcecie iść na step up to w Sokole leci w NS, ale kina w NS tez poupadały niestety:/, dla oczekujących więcej pozostaje Kraków.
benys
2012-08-11 16:57:35
To jest w ogóle śmiech na sali anie repertuar.
W tym okresie pojawiają się w kinach dobre filmy a klaps ciągle to samo puszcza.
Jak już tak ciągną ten madagaskar to mogli go raz dziennie puścić a nie 3 razy...
Oni chyba wiedzą jak interesu nie zrobić^^
W tym okresie pojawiają się w kinach dobre filmy a klaps ciągle to samo puszcza.
Jak już tak ciągną ten madagaskar to mogli go raz dziennie puścić a nie 3 razy...
Oni chyba wiedzą jak interesu nie zrobić^^
benys
2012-08-14 16:07:41
No i jest nowy repertuar z ucięciem 3dni- 17,18,19
Madagaskar grany do 23 dramat... ile można...
Fajnie, że niezniszczalnych zagrają wtedy co pojawia się w Polsce bez opoźnień, batman późno grany dopiero 31, ciekawe
Szkoda, że na Prometeusza się nie zdecydowali...
Madagaskar grany do 23 dramat... ile można...
Fajnie, że niezniszczalnych zagrają wtedy co pojawia się w Polsce bez opoźnień, batman późno grany dopiero 31, ciekawe
Szkoda, że na Prometeusza się nie zdecydowali...
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź