4296
Porady
salony dla psów??!!
noting 2013-05-14 17:46:53
no witam ja tez bym sie wybrał ze swoim pieskiem do strzyzenia tylko nie wiem gdzie to dokładnie jest w dobrej8o
Re: salony dla psów??!!
asia22
2013-05-14 19:01:21
witam :):) zapraszam Państwa bardzo serdecznie :):) proszę o wcześniejsze umówienie wizyty telefonicznie (...) postaram się wytłumaczyć jak dotrzeć do mnie w trakcie rozmowy (jest to trasa w kierunku na Jurków):) o cenie też możemy wtedy porozmawiać :)
pozdrawiam serdecznie
witam :):) zapraszam Państwa bardzo serdecznie :):) proszę o wcześniejsze umówienie wizyty telefonicznie (...) postaram się wytłumaczyć jak dotrzeć do mnie w trakcie rozmowy (jest to trasa w kierunku na Jurków):) o cenie też możemy wtedy porozmawiać :)
pozdrawiam serdecznie
ABS0LLUT
2013-05-14 19:16:07
Bardzo proszę o unikanie zakładania tematu i odpowiadania sobie w nim jako inna osoba.
Pomijam fakt, że to nieautoryzowana reklama. ;)
Pozdrawiam.
Pomijam fakt, że to nieautoryzowana reklama. ;)
Pozdrawiam.
Heyvan
2013-05-14 19:24:44
No cóż, nie ma to jak być zadowolonym ze świadczonych przez siebie samego usług ;)
Mimochodem zapraszamy do salonu (...) nieautoryzowana reklama
No cóż, nie ma to jak być zadowolonym ze świadczonych przez siebie samego usług ;)
Mimochodem zapraszamy do salonu (...) nieautoryzowana reklama
margo22
2013-05-14 19:34:50
słyszeliście może o nowo otwartym salonie pielęgnacji psów w Dobrej??wybieram sie tam z moim flexem i zastanawiam się jak tam jest cenowo??!!ktoś coś wie????
słyszeliście może o nowo otwartym salonie pielęgnacji psów w Dobrej??wybieram sie tam z moim flexem i zastanawiam się jak tam jest cenowo??!!ktoś coś wie????
transporter01
2013-05-15 09:03:10
ABSOLLUT - jak taki mądry i uczony jesteś to pewno sprawdziłeś IP komputerów i ich lokalizację z których wysłano komentarze.
I do jakich wniosków doszedłeś?
I do jakich wniosków doszedłeś?
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź