Re: Skorpion - Ja cię proszę.Bo siły brak na twój Jad
TmK
2010-09-28 19:46:00
dionelwa - Popieram Twoją wypowiedź i dodam od siebie parę zdań a mianowicie. Wiem, że i tak nic to nie zmieni, ponieważ TOP na to nie reaguje i chociażby większość użytkowników byłaby za tym, aby tego użytkownia usunąć, to niestety TOP, przekaże informację, że każdy ma wolność słowa. Ok, lecz dzięki takiemu użytkownikowi jakim jest skorpion serwis limanowa.in traci na wartości. Wiele osób poszukujących pomocy nie może dotrzeć do swojego tematu, ponieważ połowa tematów na tym forum są napisane przez skorpiona. Ten użyszkodnik non stop wyraża swoją opinię na temat partii politycznych i wszystkiego z tym związane. Skorpion dzięki Tobie a raczej Twoich wątków sławy nie osiągniesz. Najwidoczniej myślisz, że zwrócisz tym na siebie uwagę, ponieważ najwidoczniej w życiu realnym nie masz przyjaciół i tu ich poszukujesz. Wiesz co? Nie znajdziesz ich tutaj. Skończ te wszystkie brednie, bo głowa boli, jak się czyta te wszystkie wątki, którego niczego nie wnoszą w tętniący życiem serwis Limanowy. Zapewne dzięki mojej wypowiedzi skorpion zyska dodatkową wene i za parę dni wszystkie wątki będą do niego należeć. Tyle z mojej strony i wkońcu zastanów się czy naprawdę jesteś takim za jakiego uważają Ciebie użytkownicy?
Re: Skorpion - Ja cię proszę.Bo siły brak na twój Jad
cons
2010-09-30 13:25:32
skorpion jest najwieksza nuda jaka znam, ciagle pisze to samo, kiedys ktos go poprosil o napisanie dluzszego artykulu, obiecal, ze napisze, myslicie ze taki osobnik dotrzymuje obietnic i stac go na dluzsza, madrzejsza wypowiedz? phiii na jego posty najlepiej miec zlewke, zasmieca tylko forum i zachowuje sie jak 12 letni bachor, dla mnie skorpionie jestes- zerem!:-) siedz dalej i gnij nad tym komp bo na wiecej nie zaslugujesz:-)