4296
Porady
striptizer w okolicach limanowej
gosh 2012-06-27 15:23:58
szukam striptizera na wieczór panieński... wie ktoś coś ? :)
Re: striptizer w okolicach limanowej
konto usunięte
2012-06-27 16:34:16
Hehe a ile placisz?:)
gosh
2012-06-27 17:01:35
hmmm nie orientuje się w cenach ale z pewnością zależność jest taka, czy jesteś zawodowym tancerzem, czy amatorem, czy osobą która ma duze poczucie humoru i potrafi rozkręcić imprezę a przy tym dobrze czuje się w swoim ciele... no nie wiem.. kwestia dogadania się :) jaka propozycja za 1 godz ? :D
alim
2012-06-27 18:16:39
No proszę...podane jak na tacy i chętnych brak. A jutro będą narzekać że roboty niema. Gdyby nie to że podpisałem wyłączność dla jednej osoby to sam bym gratis wystąpił i nie na 1 godź. A na całą noc. Tyle że ryzyko duże oj DUŻE, mogło by się pani młodej spodobać a pewno już wszystko zarezerwowane. :):-):D>:-D
gosh
2012-06-28 09:15:06
alim, haha :) juz Cie lubie :D a co do pozostalych, to nie wiem, 200 zl za godz?
POPEK
2012-06-28 10:27:48
Żadna praca nie hańbi, a pieniądz nie śmierdzi. Ja się na to pisze, ale 200 PLN to stanowczo za mało, ale nie przejmuj się dopłacisz trochę to dostaniecie ode mnie jakiś bonus gratis :D
alim
2012-06-28 13:28:44
@gosh- a tak przy okazji zapytam, słoniowi to co się stało w prawy bok? bo już od dawna go kojarzę z tym opatrunkiem. Swoja droga dobrze ze trąbę ma cała. :o)
natiii13221
2012-06-28 17:52:53
zamawiałyśmy koleżance na wieczór panieński striptizera z okolic Krakowa. To było 2 lata temu, znalazłam ogłoszenie w internecie. Mężczyzna 22 lata, brunet, dobrze zbudowany. Miał występować w różnych strojach (policjant, strażak itp.)do tego inne atrakcje. Usługa kosztowała 500 zł. Godzinę przed umówionym terminem dostałam telefon że ten pan miał wypadek i obecnie jest w szpitalu, zaproponowali zastępstwo gwarantujące zadowolenie. Przyjechał facet około 40stki, wysmarowany pomarańczowym samoopalaczem oraz z pokaźnym "brzuszkiem" od piwa. Kompletnie nie umiał się ruszać do tego strasznie się pocił i sapał. Kiedy doszło do finału wszystkie byłyśmy w szoku, prawie wszystko mu sadełko zasłoniło. Pan nieskrępowany tą sytuacją podniósł brzuch obiema rękami i zaczął się dumnie prężyć. Zmarnowałyśmy czas i pieniądze. Nie mówiąc o tym że uraz został mi do dziś.
abdulwisimulaha
2012-06-28 18:21:44
natiii13221. ha ha a skąd ten uraz czyżby sponiewierał cię tym brzuszkiem :-)
natiii13221
2012-06-28 21:29:44
szczęście w nieszczęściu, uraz psychiczny. Jak sobie przypomnę bitą śmietanę na jego ciele, rozpuszczającą samoopalacz i mieszającą się z potem to mam ochotę wyskoczyć przez balkon :|
ktos
2012-07-14 19:39:21
znalazł się jakiś, jakie opinie bo ja tez potrzebuję na wieczór panieński:)))
exkalibur
2012-07-14 21:30:38
ciezko bedzie bo teraz sezon i wiekszosc wyjechala do krynicy tam dobrze placa
SaraWawa
2012-07-18 22:21:19
Polecam http://www.striptease.com.pl
Sprawdzeni tancerze i tancerki z całego kraju.
Ponadto na stronie znajdziecie również inne atrakcje i polecane lokale do urządzania imprez typu: panieńskie, kawalerskie...
Sprawdzeni tancerze i tancerki z całego kraju.
Ponadto na stronie znajdziecie również inne atrakcje i polecane lokale do urządzania imprez typu: panieńskie, kawalerskie...
konto usunięte
2012-07-28 17:11:37
Masz tutaj przykład.
qube82
2012-10-14 21:20:34
Jestem striptizerem. Rozbieram się przed dziewczynami prywatnie (u Ciebie, u mnie) oraz na wszelkiego rodzaju "babskich imprezach". Ponieważ dopiero zaczynam, na razie robię to za darmo, dla zdobycia doświadczenia.
Działam w Krakowie ale mogę także dojechać. Oferuję ciekawe urozmaicenie czasu lub imprezy. Mam wiele pomysłów na różnego typu zabawy.
Oczywiście istnieje możliwość wcześniejszego spotkania ( "prezentacji") i podjęcia decyzji później.
Działam w Krakowie ale mogę także dojechać. Oferuję ciekawe urozmaicenie czasu lub imprezy. Mam wiele pomysłów na różnego typu zabawy.
Oczywiście istnieje możliwość wcześniejszego spotkania ( "prezentacji") i podjęcia decyzji później.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź