2174
Wydarzenia
strona limanowa.in informacje
samsung199 2013-01-05 22:14:22
co sądzicie na ten temat ?? ta strona nie pokazuje nic ciekawego i nie wszystkie informacje które się dzieją biorąc sie za tą prace powinno się opisywać wszystko limanowa to nie warszawa więc powinni sie postarać
Re: strona limanowa.in informacje
djdeejay
2013-01-05 22:18:34
Ale o co konkretnie chodzi Telefonie... ekhm... Samsungu?
DandG
2013-01-05 22:52:53
generalnie "szajsung":P ma trochę racji,co poniektóre informacje w ogóle się nie pojawiają, a jak się już pojawią to z kilkudniowym opóżnieniem. jakość portalu wg. mojej skromnej opini trochę spadła,ale reklamy daję rade.8)
ABS0LLUT
2013-01-06 00:14:43
Jest wiele ciekawych wydarzeń w Limanowej i okolicach, o których niestety prawie nikt nie wie, bo każdemu się wydaje, że to, co jego interesuje, powinno interesować wszystkich, a TOP ma być jasnowidzem i wiedzieć np., że w Wygwizdowie Dolnym grała jakaś kapela na rzecz uwolnienia hipopotamów z ZOO w Bździochach Górnych?
Przepraszam za uproszczenie i trywializację problemu, ale ludzie, dawajcie Redakcji informacje o ważnych dla Was wydarzeniach bądź umieszczajcie je sami w miarę możliwości w dziale *Wy tu piszecie*, a jak będą zasługiwały na uwagę to zapewne zostaną przeniesione *wyżej*.
Pozdrawiam urodzonych malkontentów i normalnych Forumowiczów :)
Ps. Powyższa wypowiedź jest tylko moim osobistym zdaniem na temat *problemu*, który według mnie jest sztuczny.
Przepraszam za uproszczenie i trywializację problemu, ale ludzie, dawajcie Redakcji informacje o ważnych dla Was wydarzeniach bądź umieszczajcie je sami w miarę możliwości w dziale *Wy tu piszecie*, a jak będą zasługiwały na uwagę to zapewne zostaną przeniesione *wyżej*.
Pozdrawiam urodzonych malkontentów i normalnych Forumowiczów :)
Ps. Powyższa wypowiedź jest tylko moim osobistym zdaniem na temat *problemu*, który według mnie jest sztuczny.
powerbud
2013-01-06 00:29:35
powiem tak, jest troche w tym racji co mówi @samsung199 tyle rzeczy sie dzieje w powiecie a tu ?? nic prawie ...same głupoty .. ale szkoda bo fajnie by było mieć dobry portal informacyjny
przemowrc
2013-01-06 01:00:00
Nie podoba się - nie czytać
Podoba - czytać
Ot, prosty sposób na szczęśliwe egzystowanie w internecie ;p
Podoba - czytać
Ot, prosty sposób na szczęśliwe egzystowanie w internecie ;p
1234567
2013-01-06 09:03:51
prawdę mówiąc dość często na portalu sądeckim, o wiele wcześniej pojawiają się wiadomości z Limanowej niż na limanowa.in a czasem portal limanowski wcale takowych nie podaje.
Cris
2013-01-06 09:51:21
znany na burmistrza!!!na pewno sie to zmieni.:D
edi60
2013-01-06 10:42:39
DO KAZDEJ ODPOWIEDZI WASZEJ SIE PRZYCHYLAM poczekajmy jeszcze moze to teraz po tych sukcesach strona nabierze rozpedu bydzmy dobrej mysle ze REDAKCJA PORTALU NIE SPOCZNIE NA LAURACH ze pokaze jeszcze naco ja stac ???
djdeejay
2013-01-06 12:30:26
Tylko jest problem. Przypomnijcie sobie jak było kiedyś - było wieeele więcej informacji, czasami totalne głupoty, które były tak mało ważne, że można było traktować jako ciekawostkę. No i oczywiście "órzytkownicy" podnieśli bunt, że to nie pudelek, nie fakt itp, żeby pisać to co ważne.
Też jestem zdania: nie podoba się - nie czytać. Nieraz też przegapiłem coś interesującego w regionie, bo przez bunt nie pisze się o wszystkim.
Druga sprawa to to, że TOP się nie rozerwie. Ma też swoje prywatne życie. Ktoś powie, że jak prowadzi Limanowa.in, to powinien się przyłożyć. Więc mówię odrazu - człowieku, portal to nie życie, nie rodzina, więc nie będzie 24 na dobe zajmował się tym.
Tak więc jeśli coś wiecie, to dajecie cynk TOPowi, albo sami piszecie o tym. Tak będzie dużo sprawniej wszystko szło. Tylko warunek: Internetowe beksy, którym nigdy nic nei pasuje i tak będą narzekać, że im się nie podobają newsy, więc trzeba takich olewać i nie dokarmiać trolla.
Telefon... ekhm... Samsung dobrze poruszył temat, tylko mógł napisać konkrety :) Więc do pracy rodacy, ja biore laptopa w drogę i też coś piszę, by było wiadomo co się w okolicy dzieje :)
Też jestem zdania: nie podoba się - nie czytać. Nieraz też przegapiłem coś interesującego w regionie, bo przez bunt nie pisze się o wszystkim.
Druga sprawa to to, że TOP się nie rozerwie. Ma też swoje prywatne życie. Ktoś powie, że jak prowadzi Limanowa.in, to powinien się przyłożyć. Więc mówię odrazu - człowieku, portal to nie życie, nie rodzina, więc nie będzie 24 na dobe zajmował się tym.
Tak więc jeśli coś wiecie, to dajecie cynk TOPowi, albo sami piszecie o tym. Tak będzie dużo sprawniej wszystko szło. Tylko warunek: Internetowe beksy, którym nigdy nic nei pasuje i tak będą narzekać, że im się nie podobają newsy, więc trzeba takich olewać i nie dokarmiać trolla.
Telefon... ekhm... Samsung dobrze poruszył temat, tylko mógł napisać konkrety :) Więc do pracy rodacy, ja biore laptopa w drogę i też coś piszę, by było wiadomo co się w okolicy dzieje :)
djdeejay
2013-01-06 12:31:43
Oczywiście wszystkie zwroty bezpośrednie użyłem do ogółu myślącego w dany sposób, nie do konkretnych osób :)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź