2°   dziś 1°   jutro
Czwartek, 21 listopada Janusz, Konrad, Albert, Maria, Regina
4296

Porady

suknia slubna

kika 2011-07-27 23:59:10
mam pytanie, kupowala moze ktoras z Was suknie slubna w salonie na kosciuszki w tym na pietrze,
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: suknia slubna
martam 2011-07-28 15:49:57
byłam tam i osobiście się przymierzam do zamówienia, bo ślub mam w przyszłym roku w maju, a koleżanka poleciła mi go, bo sama tam szyła suknię i była bardzo zadowolona, jestem zdania, że nie ma co jeździć po sączu czy krakowie jak jest na miejscu
princesa 2011-07-28 19:14:10
drogie dziewczyny w Krakowie szyją suknie za 700 zł!!!
dajesz zdjęcie tłumaczysz co i jak i naprawdę nie ma się co martwić sukienkę wartą 3000 masz za tak niską cenę. Wcześniej chodzisz i szukasz wymarzonej potem zdjęcia i gotowe:))
kika 2011-07-28 20:15:15
tak, 700 zł tylko powiedz mi z czego sa one uszyte, bo nawet krawcowa bierze minimum 600 za szycie a gdzie material
Mnie bardziej interesuje cos gotowego co moge wczesniej przymierzyc, a za bardzo nie mam czasu na jazdy do krakowa
konto usunięte 2011-07-29 13:44:32
Ja i moja koleżanka szyłyśmy w Krakowie sukienki za 800 zł. Gratis do każdej sukienki jest welon i bolerko. Oczywiście jak ktoś chce bardziej ozdobny welon to się dopłaca. Prawda jest taka że nie widać różnicy materiału i tam na miejscu mozna kilkanaście sukienek przymierzyć lub przyjść z własnym modelem. I co mnie pozytywnie zaskoczyło w porównaniu do innych salonów sukien ślubnych spokojnie można przymierzyc kilka sukienek zrobić sobie zdjęcia i w domu spokojnie się zastanowić. Ja byłam bardzo zadowolona z sukienki, koleżanka też-miała bardzo oryginalną suknie i nie widziałam nigdzie podobnej. A po co płacić za suknie+dodatki ok 3 tys jak można mieć nową szytą na miarę za ok tysiąca?
christina 2011-07-29 16:12:49
Tak się składa, że w salonie na Kościuszki panie wyceniły mi suknię z welonem zdobionym, bolerkiem i butami na mniej niż 2000, oczywiście są i sukienki za dużo więcej, każdy kupuje co mu pasuje. No i też można przymierzać kilka i robić zdjęcia, a nawet doradzą co można zmienić (ja zmieniłam dekolt), i najważniejsze, że za to nie ma dopłat.
Byłam w Sączu i tam ta sama sukienka kosztowała ponad 2000, więc u nas w Limanowej jest to samo tylko za mniejsze pieniądze.
kasiekc 2011-07-29 17:59:07
witam a ja mam do sprzedania suknię za którą zapłaciłam 25oo z pięknym niespotykanym bolerkiem z koronki. Jeśli jest ktoś zainteresowany pisać
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]