a do kogo nalezy ten portal? cos Ci nie pasuje to won stad, utworz sobie swoj wlasny jak jestes taki madry, poza tym nie zauwazylem tu wiekszej cenzury, leci sie po Pisie jak po zadnej innej partii, wyny stad jak Ci nie pasi narzekaczu jeden
111ksiadz-to prezent dla Solidarności z okazji 30-lecia....oj trzeba było 30 lat temu zostać sukienkowym a nie uganiać się z ZOMOwcami po Nowej Hucie-to do siebie.
hehe widac skorpionie ze nie wiesz co napisac jakbys nie wiedzial o co chodzi to : kaliaa udowodnila, ze CENZURY NIE MA to z tego skorpion, prosciej sie nie da:)
jak dla mnie ten temat powienien wyleciec odrazu. Jesli autor chce podzielic sie z nami swoimi przemysleniami to pasuje cos napisac a nie tylko "..." co to wogole ma byc ... kalambury ? Ja moze zaloze sobie topik o tytule "stokrotki" i w srodku "od siebie" napisze "..." no i gadajta se ... nigga please ....
atomek : czytaj ze zrozumieniem tu nie chodzi o PIS tylko o cenzurę wielokrotnie bezpodstawnie stosowaną na tym portalu,takie jest moje zdanie pozdro .
atomek : czytaj ze zrozumieniem tu nie chodzi o PIS tylko o cenzurę wielokrotnie bezpodstawnie stosowaną na tym portalu,takie jest moje zdanie pozdro .
pisac pisac ludziska! oto wlasnie chodzi niech kazdy podzieli sie swoim zdaniem na ten temat a nie tylko zdaniem ogolnie przyjetym za wlasciwy.pzodrawiam:)
habibi44 ale Ty jestes ciemna, to Ty czytaj ze zrozumieniem, w temacie jest jasno wskazane TOPiS....TOP i PiS ...dalej tego nie rozumiesz? ciemnogrod...