1336
Hyde Park
Re: Ulubione perfumy
Wera012
2024-06-20 09:48:30
W moim przypadku nawet nie tyle chodzi o firmę, co zapach. A uwielbiam kwiatowe - różane bądź bez...
https://slodkiesny.pl/koldry-180x200
jagnate
2024-06-24 10:13:06
Aktualnie uzywam zapachu Adidasa, mój drugi ponieważ kupiłem sobie w jakiejś promocji dwie butelczki i żałuję szczerze powieziawszy. NIe były drogie ale zupełnie się nie trzymają. I naprawdę jakbym wiedział,ze zapach bedzie tak kiepskiej jakosći to bym tej kasy nie wywalał :P
Wracam do moich ulubionych million dollars, które polecam już jak najbardziej bo fajne, trzymają się długo i wbrew pozorom aż tyle osób się nimi nie psika tak więc nie są oklepane ( minusem jest tutaj cena).
Zastanawialem sie nad feromonami ale czy są jakieś bezzapachowe?
mariab
2024-06-24 12:40:53
Tak są I to dość sporo. Ze swojej strony mogę polecić pheromone essence.
jagnate
2024-06-24 14:09:56
Oj drogie...Myślałem coś tak do stówy ustrzelić a te najtaniej to widzę, że są za 150:( Nie da się gdzieś kupić jakiejś próbki aby przetestować?
siedleck
2024-06-25 10:01:51
Nie wiem szczerze powiedziawszy. Możesz pytać się w sklepach,w których sprzedają. Ale skoro chcesz wydać stówkę na feromony to te 50 zł nie powinno robić dla Ciebie różnicy. Są naprawdę dobre, przetestowałem je w wielu sytuacjach i dają radę. Pojemność nie jest mała ale nie musisz ich na siebie wylewać dużo, wystarczy kropla albo dwie aby otoczenie (szczególnie kobiety) zobaczyło różnicę.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź