2°   dziś 0°   jutro
Środa, 25 grudnia Anastazja, Eulalia, Eugenia, Gloria, Piotr, Aneta
1336

Hyde Park

Ulubione perfumy

mariab 2024-06-19 15:04:23
Jakie są Wasze ulubione perfumy?
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Ulubione perfumy
Wera012 2024-06-20 09:48:30
W moim przypadku nawet nie tyle chodzi o firmę, co zapach. A uwielbiam kwiatowe - różane bądź bez... https://slodkiesny.pl/koldry-180x200
jagnate 2024-06-24 10:13:06
Aktualnie uzywam zapachu Adidasa, mój drugi ponieważ kupiłem sobie w jakiejś promocji dwie butelczki i żałuję szczerze powieziawszy. NIe były drogie ale zupełnie się nie trzymają. I naprawdę jakbym wiedział,ze zapach bedzie tak kiepskiej jakosći to bym tej kasy nie wywalał :P Wracam do moich ulubionych million dollars, które polecam już jak najbardziej bo fajne, trzymają się długo i wbrew pozorom aż tyle osób się nimi nie psika tak więc nie są oklepane ( minusem jest tutaj cena). Zastanawialem sie nad feromonami ale czy są jakieś bezzapachowe?
mariab 2024-06-24 12:40:53
Tak są I to dość sporo. Ze swojej strony mogę polecić pheromone essence.
jagnate 2024-06-24 14:09:56
Oj drogie...Myślałem coś tak do stówy ustrzelić a te najtaniej to widzę, że są za 150:( Nie da się gdzieś kupić jakiejś próbki aby przetestować?
siedleck 2024-06-25 10:01:51
Nie wiem szczerze powiedziawszy. Możesz pytać się w sklepach,w których sprzedają. Ale skoro chcesz wydać stówkę na feromony to te 50 zł nie powinno robić dla Ciebie różnicy. Są naprawdę dobre, przetestowałem je w wielu sytuacjach i dają radę. Pojemność nie jest mała ale nie musisz ich na siebie wylewać dużo, wystarczy kropla albo dwie aby otoczenie (szczególnie kobiety) zobaczyło różnicę.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]