4296
Porady
Re: wróżka
exkalibur
2013-01-02 16:21:06
jest taka jedna w UM tylko niepamiatam nazwiska ale wiem ze pelni funkcje asystenta
GussMussqu
2013-01-02 17:11:20
Chętnie powróżę. Mam strój cygański, ostatnio kupiłam szklaną kulę. Fusy też mam i karty jakieś. Jakie to ma być wróżenie? Z ręki? Z gwiazd? Generalnie to bez różnicy, ale postaram się sprostać wszelkim wymaganiom i wywróżyć jak najlepiej, więc zapraszam.
edi60
2013-01-02 17:34:56
sory drodzy ludzie opamietajcie sie jest 21 wiek a nie czasy sredniowiecza =nabijacie kase tylko szarlatanom wiem cos o tym bo ja tez bylem i trudnilem sie wrozeniem
exkalibur
2013-01-02 17:46:37
edi 60 skorzystaj z uslug pana M .to najlepszy wroz w limanowej bedziesz zachwycony ma lacznosc a wrecz dar lacznosci z poprzednim ustrojem .....
konto usunięte
2013-01-02 20:20:45
W Nowym Sączu, przyjmowała Pani na ul. Lwowskiej ale obecnie przeniosła się gdzieś indziej. W Grybowie albo Gorlicach przyjmowała albo jeszcze przyjmuje Pani, o której był artykuł w Gazecie Krakowskiej w roku 2008. W Bochni jest Pani, która prowadzi swój salon:
krótki opis o niej:
Od kwietnia 2008 roku do września 2009 roku prowadziła autorski program "WRÓŻKI" w telewizji TVN. W latach 2009 - 2012 współpracowała z niemiecką firmą Questico AG, jako doradca telewizyjny. Jest autorką horoskopów dziennych i miesięcznych opracowywanych dla czytelników portalu Wirtualna Polska.
W Limanowej też jest pewna osoba, która zajmuje się czymś takim, ma własną stronę w internecie, prowadziła forum, które obecnie z przyczyn technicznych musiało zostać zamknięte. Ta osoba nie szuka rozgłosu w durnej Limanowej, nie chce aby ksiądz o niej mówił na kazaniach, nie chce kolejek ludzi przed swoim domem, woli pozostać anonimowa. Jak sama mówi, nie szuka rozgłosu wokół własnej osoby.
Mogę ci polecić też pewną Panią z warszawy. Jak chcesz to kontaktuj się na priv ze mną.
krótki opis o niej:
Od kwietnia 2008 roku do września 2009 roku prowadziła autorski program "WRÓŻKI" w telewizji TVN. W latach 2009 - 2012 współpracowała z niemiecką firmą Questico AG, jako doradca telewizyjny. Jest autorką horoskopów dziennych i miesięcznych opracowywanych dla czytelników portalu Wirtualna Polska.
W Limanowej też jest pewna osoba, która zajmuje się czymś takim, ma własną stronę w internecie, prowadziła forum, które obecnie z przyczyn technicznych musiało zostać zamknięte. Ta osoba nie szuka rozgłosu w durnej Limanowej, nie chce aby ksiądz o niej mówił na kazaniach, nie chce kolejek ludzi przed swoim domem, woli pozostać anonimowa. Jak sama mówi, nie szuka rozgłosu wokół własnej osoby.
Mogę ci polecić też pewną Panią z warszawy. Jak chcesz to kontaktuj się na priv ze mną.
MalaMi33
2013-01-03 20:35:05
heh... czary mary czary mary... buchhhh... hheeehe..
nie wiedziałam że jescze ludzie wierza w wrózki,
wojne przezylismy, jakies kolorowe samoloty latające po lim przezylismy, kilka końców swiata przezylismy, tuska jakoś przeżyjemy ale po co wam wrózki ja sie pytam ??? :D
nie wiedziałam że jescze ludzie wierza w wrózki,
wojne przezylismy, jakies kolorowe samoloty latające po lim przezylismy, kilka końców swiata przezylismy, tuska jakoś przeżyjemy ale po co wam wrózki ja sie pytam ??? :D
bearchen
2013-01-03 20:55:42
Autor posta zadal proste pytanie.
Albo macie namiary i piszecie, albo nie macie i sie nie wypowiadacie. To ze chce skorzystac z uslug wrozki to juz jego sprawa. Nie sadzicie? Pozdrawiam.
Albo macie namiary i piszecie, albo nie macie i sie nie wypowiadacie. To ze chce skorzystac z uslug wrozki to juz jego sprawa. Nie sadzicie? Pozdrawiam.
cheffos
2013-01-03 22:43:23
@bearchen, nie widzę w Twojej wypowiedzi żadnych namiarów ;)
bearchen
2013-01-03 22:52:00
Bo ich nie mam, ale moj komentarz nie wyraza rowniez opini na temat tego czy chodzenie i wierzenie w wrozki jest bee czy tez cacy.
cheffos
2013-01-03 22:57:01
A szkoda, bo może autor postu wziąłby sobie opinię do serca i dzięki temu nie nabrał się na oszustwo...
bearchen
2013-01-03 23:12:57
No to moze Twoj post wezmie sobie do serca...:)Dobrej nocy..
cheffos
2013-01-04 00:20:56
Miejmy nadzieję! Dobranoc :)
jeden1
2013-01-04 09:11:32
Yoto Cuła-Kraków,chyba na Floriańskiej>:-D
tofik
2013-01-15 11:19:55
Jest Pani w Starym Sączu. Jak się wyjeżdza na Nowy Targ po prawej stronie. Zrobila na mnie wrażenie. wiele rzeczy się zgadzało.
edi60
2013-01-15 11:43:10
ludzie kochani to 21 wiek a nie sredniowiecze opamietajcie sie sami chcecie byc nabijami w butelke a pozniej macie pretensje do swiata wrozenie polega na umiejetnej rozmowie w ktorej to ty sam sie wygadujesz o sobie o rodzinie a taka wrozka wychwytuje umiejetnie rozwijajac temat i gada co moze byc a ty zachwycona jestes ze wrozka ci prawde gadala bo sama niewiesz ze to ty wlasnie sama sie wygadalas ot to cala filozofia wrozenia =umiejtnosc rozmowy z druga osoba wyciagniecie jak najwiecej informacji ktora to ty w sposob nieswiadomy opowiadasz =
kamila31
2016-12-23 08:53:42
Wróżbita Bogumił chyba wróżył gdzieś w naszej okolicy, bo go widziałam :D Czy ktoś go widział w telewizji? Mojej koleżance wywróżył dokładną datę narodzin dziecka i płeć :-* Pozdrawiam,
Kamila
Kamila
wikijuda
2016-12-23 13:17:40
Mogę ci podać cyfry w lotka, tylko nie wiem, w którym padną losowaniu. :P:P:P
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź