ppgg1 ja umiem chodzic po internecie i szukac informacji, a te trzy firmy do których wysłałeś link sa mi znane i szukam kontakt do innych! to ty zaśmiecasz forum i ten temat. nie wypowiadaj się więcej tak będzie lepiej dla ciebie...
...naucz sie precyzjnie formulowac pytania, bo w temacie postu zadales pytanie o kontakt do "jakiejs" (dowolnej) wulkaninizacji, skad kto ma wiedziec jakie firmy znasz a jakich nie. Poza linkiem powyzej nie kojarze innych w centrum limanowej, natomiast poza miastem na zamiesciu przy drodze K28 jest jeden zaklad, ale nie mam kontaktu.
Jak to zauwazyles? Przechadzales sie po internecie i zauwazyles? Czy moze sprawdziles wpisujac w google stoper i tam uzyskales informacje na moj temat? Czlowieku - pytasz o wulkanizatorow, kolega odpowiada Ci na Twoje pytanie, a ty mu cisniesz ze przeciez to wiedziales... fajnie masz bo jestes tu anonimowy i mozesz dac upust emocjom na kims kogo nawet nie znasz. Ale rozumiem Twoja frustracje...w sumie wiele w zyciu nie osiagnales. Poza tym Twoja praca nie jest latwa, ciagle zmienianie opon, czy ich naprawa - napatrzysz sie przy tym na fury na ktore nigdy nie bedzie cie stac... nie dziwie sie ze szukasz sposobu na wyladowanie twojej frustracji. Proponuje zebys postaral sie zaoszczedzic pensje i skontaktowac sie z dobrym psychologiem
stoper a może lepiej pasuje do ciebie śmieciu bo właśnie tym jesteś, twoja głupota jest większa niż mur chiński, więc może sie już nie wypowiadaj jesli masz resztki godności i wstydu, siema cieciu!!! hahaha PS pozdro dla beata22......