2174
Wydarzenia
Wyrwigrosz na cmentarzu
royski 2013-05-31 00:09:31
Właśnie obejrzałem galerię w której relacjonujecie jak kręcono teledysk tego"kabaretu". Sceny kręcono obok cmentarza, koleś kładzie się na grobowcu ... co to ma być... ludziom już zupełnie się we łbach poprzewracalo
Re: Wyrwigrosz na cmentarzu
ABS0LLUT
2013-05-31 01:30:16
Lubię czarny humor etc., ale nie w takim wykonaniu.
Osobiście uważam to za niesmaczne.
Osobiście uważam to za niesmaczne.
Jodla
2013-05-31 07:28:18
Z tego co się orientuje, to pan Andrzej Kozłowski położył się na jednym z grobowców, który jest wystawiony jako wystawka w zakładzie pogrzebowym nieopodal cmentarza.
clemenza
2013-05-31 07:33:13
Dokładnie tak jak pisze @Jodla. Bylem akurat tam i widziałem. Sceny były kręcone przy nagrobkach "wystawowych" przy firmie pogrzebowej.
royski
2013-05-31 12:54:40
no ok były kręcone na nagrobkach wystawionych koło zakładu pogrzebowego, ale przecież obok jest cmentarz... wszystko ma swoje granice, tym razem je przekroczono
Cris
2013-05-31 13:16:55
Ty sam nie wiessz gdzie to było kręcone.nie leżał na cmentarzu a w zakładzie obok bez przesady. już naprawdę nie macie co robić.
royski
2013-05-31 13:30:48
wiem gdzie było kręcone... w bezpośrednim sąsiedztwie cmentarza, koło dawnego PUP... jest to dla mnie niesmaczne, by w pobliżu miejsca gdzie spoczywają m.in. moi bliscy ktoś urządzał cyrk !!! zresztą widać jak nisko spadł poziom naszych kabareciarzy skoro chwytają się takich zabiegów jak leżenie na nagrobkach ,,,
konto usunięte
2013-05-31 14:28:12
Ale w pobliżu cmentarza bo jakieś 50 metrów w lini prostej dwa razy do roku występuje cyrk i to Ci nie przeszkadza ?? na prawdę w dooopach się niektórym już przewraca :)
royski
2013-05-31 14:56:07
Tylko artyści z cyrku nie skaczą po nagrobkach !!! a Ci pseudo "kabareciarze" urządzają sobie skakanie po nagrobkach 10 m od miejsca gdzie spoczywają ludzie ,,,
kingston
2013-05-31 15:31:19
Pozwij ich za to.
Ja osobiście nie widzę problemu
Ja osobiście nie widzę problemu
nick
2013-05-31 15:36:08
Ten kabaret jak zwykle pokazał na co go stać...humor niskich lotów. Kogo to w ogóle bawi?
konto usunięte
2013-05-31 16:20:53
Pseudo kabareciarze :D oj pewnie ten Macierewicz zabolał Ja tam ich akurat lubię. Nie skakali po nagrobkach tylko po płytach marmurowych wystawionych na sprzedaż i które w przyszłości mogą się stać nagrobkami. A jeśli Cię to tak boli to faktycznie możesz ich pozwać albo napisać skargę do proboszcza.
AdamKnight
2013-05-31 19:12:52
Niby to tylko groby wystawowe, ale mimo wszystko jakiś taki lekki niesmak towarzyszył mi podczas oglądania zdjęć.
Co do tekstów do @royskyego, żeby ich pozwać - to przecież nie w tym rzecz. Nie chodzi o złamanie prawa, tylko o jakieś granice przyzwoitości czy coś takiego (nie wiem, czy to komuś coś mówi).
Co do samego kabaretu, mają kilka śmiesznych i fajnych kwestii, ale też sporo naprawdę kiepskich, wymuszonych tudzież infantylnych. I nie wiedzieć czemu, gdy ten trzeci z nich (chyba najmłodszy) próbuje mnie jako widza rozśmieszać, osiąga zupełnie odwrotny skutek.
Co do tekstów do @royskyego, żeby ich pozwać - to przecież nie w tym rzecz. Nie chodzi o złamanie prawa, tylko o jakieś granice przyzwoitości czy coś takiego (nie wiem, czy to komuś coś mówi).
Co do samego kabaretu, mają kilka śmiesznych i fajnych kwestii, ale też sporo naprawdę kiepskich, wymuszonych tudzież infantylnych. I nie wiedzieć czemu, gdy ten trzeci z nich (chyba najmłodszy) próbuje mnie jako widza rozśmieszać, osiąga zupełnie odwrotny skutek.
royski
2013-05-31 19:27:02
Masz Adam rację, tutaj nie chodzi, by kogoś pozywać, nie ma to też nic wspólnego z pisaniem skarg do kogokolwiek (zwłaszcza do księdza proboszcza) tutaj pojawia się tylko kwestia pewnej wrażliwości i szacunku do zmarłych. Groby wystawowe, ale nieopodal te prawdziwe ,,,
nick
2013-05-31 19:59:49
Tandeta,paździerz...krótko mówiąc hańba im.
pinkfloyd
2013-06-01 00:06:01
Też uważam,ze to nie na miejscu-żarty żartami,ale z głową.
arhama
2013-06-01 00:22:44
Mam podobne odczucia co do spadającego drastycznie poziomu Wyrwigroszy , a kiedyś byli na prawde dobrzy :(
zdj .żenujące...:( szkoda....
zdj .żenujące...:( szkoda....
Dunior
2013-06-01 06:23:12
tak, naprawdę to jest niepoważne aby w takiej odległości od cmentarza była szkoła tańca, czy sala do aerobiku, no jak tak można tak zaraz obok cmentarza kręcić tyłkiem
;-)
;-)
konto usunięte
2013-06-01 09:56:15
Faktycznie, to jest skandal !! nie wiadomo na czym oni tam tańczą :)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź