4296
Porady
ZESPÓŁ NA WESELE! TERAZMY-OPINIE
Beni87 2015-04-15 16:15:30
Witam,
Moi Drodzy mam do Was prośbę. Poszukuje fajnego zespołu na wesele, na poziomie,takiego, który umie gości zabawić. Natknęłam się w internecie na zespół TerazMy z Limanowej i na podstawie tego, co przesłuchałam muszę powiedzieć,ze grają fajnie jak to się mówi ,,pod nogę i przyjemnie się słucha. Czy ktoś z Was był może na weselu, na którym grali?Jakie są Wasze opinie? A może moglibyście polecić jakiś inny zespół? Bardzo proszę Was o pomoc i z góry serdecznie dziękuję!:)
Moi Drodzy mam do Was prośbę. Poszukuje fajnego zespołu na wesele, na poziomie,takiego, który umie gości zabawić. Natknęłam się w internecie na zespół TerazMy z Limanowej i na podstawie tego, co przesłuchałam muszę powiedzieć,ze grają fajnie jak to się mówi ,,pod nogę i przyjemnie się słucha. Czy ktoś z Was był może na weselu, na którym grali?Jakie są Wasze opinie? A może moglibyście polecić jakiś inny zespół? Bardzo proszę Was o pomoc i z góry serdecznie dziękuję!:)
Re: ZESPÓŁ NA WESELE! TERAZMY-OPINIE
cogito
2015-04-15 16:49:38
Słyszałam na własne uszy i są świetni! :)
Z tego co wiem to terminu maja juz na przyszły rok zajete
Z tego co wiem to terminu maja juz na przyszły rok zajete
Beni87
2015-04-15 17:58:39
Cogito,
bardzo dziękuję:) Może w maju coś się znajdzie bo zaglądałam na ich stronę i pisało,że są jeszcze wolne terminy:)
bardzo dziękuję:) Może w maju coś się znajdzie bo zaglądałam na ich stronę i pisało,że są jeszcze wolne terminy:)
Beni87
2015-04-15 19:00:31
Może ktoś jeszcze, kto słyszał zespół na żywo się wypowie :)
Pan83
2015-04-16 11:08:50
Jeden z najlepszych zespołów z tych okolic. Byłem na weselu gdzie grali i nie mam im nic do zarzucenia, Całe wesele chwaliło ten zespół. w 100 % Polecam! Ale z terminami faktycznie może być u nich cięzko.
onax3
2015-04-16 13:05:07
TERAZMY super zespół ! :) Bawiłam się jak grali na weselu do białego rana! :) Swietnie grają i bawią gości ! :) Jak najbardziej są godni polecnia ! :)
Beni87
2015-04-16 14:12:09
Bardzo dziękuję Wam za pomoc:)
MrSoni
2015-05-14 12:49:49
Świetny zespół! Bawiłem się z nimi w Karczmie u Matrasa z moją dziewczyną i jednogłośnie stwierdziliśmy, że są świetni! :)
ann12
2022-07-03 15:18:36
Mielismy ten zespol na naszym weselu. i nie jestesmy zadowoleni za te pieniadze ktore kasuja. Dlugie i duzo przerw mimo ze dan goracych bylo 4 plus obiad. Byly rozmowy prowadzone ze chcemy bardziej piosenki na topie a mniej biesiadnych ale Oni i tak swoje. podejrzewam ze tak wygodniej bylo. Niestety nasi znajomi bliscy znajomi to samo stwierdzili ze malo bylo dla mlodych. niestety nie dosyt pozostal do dzis. Radze aby bardziej schuchali wymagan klientow. bardzo ciezko przeczytam aktualne opinie ale chyba nie bez powodu nie mozna ich dodac na facebook itd.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź