4296
Porady
Basen dla pracowników Starostwa !
Marsel 2013-04-15 19:56:08
Kolejny bulwersyjny temat !!
Dlaczego wszyscy pracownicy Starostwa Powiatowego (nawet sprzątaczki) mają bezpłatne karnety na korzystanie z basenu i nie tylko ???????????
Czym oni są lepsi od nas ? Czy tej sprawy nie powinno się poruszyć?
Dlaczego wszyscy pracownicy Starostwa Powiatowego (nawet sprzątaczki) mają bezpłatne karnety na korzystanie z basenu i nie tylko ???????????
Czym oni są lepsi od nas ? Czy tej sprawy nie powinno się poruszyć?
Re: Basen dla pracowników Starostwa !
KaKropka
2013-04-15 20:07:14
Hmmm może to z funduszu socjalnego? Poza tym w czym jest gorsza sprzątaczka od innych pracowników starostwa i dlaczego piszesz, że "nawet sprzątaczka"? To praca jak każda inna, ktoś ją musi wykonywać i o ile się z niej wywiązuje to należy się tej osobie szacunek.
bearchen
2013-04-15 20:14:21
Podejdz do Starostwa i zapytaj. Przeciez to nie problem zaden.
Marsel
2013-04-15 20:17:20
Nawet sprzątaczka dlatego że ten zawód już nie jest urzędniczy. Nie chodzi o to że zawód sprzątaczki jest gorszy czy lepszy, meritum sprawy to całe starostwo. niech ich tam będzie 200 osób a jest to 200 karnetów... W sumie niech mają, lecz inni muszą zapłacić żeby dzieciak poszalał troszkę na basenie mimo że nie stać ich na to mając kilka pociech. Przykre to trochę bo inni mają to z urzędu a inni muszą płacić...
emka
2013-04-15 20:21:02
to wcale nie są bezpłatne karnety. prawdopodobnie to jest tak samo jak z nauczycielami. owszem pracownicy przychodzą na basen i nie płacą, ale wcześniej muszą zapłacić z góry za określoną liczbę biletów część kwoty, a druga część takich biletów jest opłacana z funduszu socjalnego.
następnym razem może lepiej nie drzeć ryja od razu tylko spokojnie zapytać ?
następnym razem może lepiej nie drzeć ryja od razu tylko spokojnie zapytać ?
konto usunięte
2013-04-15 20:21:15
Dlatego żeby nie śmierdzieli.
1234567
2013-04-15 21:57:02
typowe dla "polakuf"- zazdrość, zawiść - dlaczego on a nie JA , jeśli nie Ja, to on NIE i.t.d.!!!
peterlimanowa
2013-04-15 21:58:48
oczywiście, że z funduszu socjalnego mają i na pewno nikt za darmo nie chodzi. w dzisiejszych czasach nawet w mordę za darmo nie dostaniesz.A ze sprzątaczkami to pojechałeś po całości.
@west naprawdę odpowiedź na poziomie.
P.S. co to znaczy "bulwersyjny"?
@west naprawdę odpowiedź na poziomie.
P.S. co to znaczy "bulwersyjny"?
tutamka
2013-04-17 12:58:23
A ja to w pracy w ramach funduszu socjalnego to mogę sobie herbatę zalać wrzątkiem(jak sobie ją wcześniej przyniosę :):D:):D
Dunior
2013-04-17 13:00:37
ja w ramach funduszu socjalnego dostałem rower. i co to zmienia?
emka
2013-04-17 13:58:34
pewnie Ci się niedługo popsuje, bo na pewno się znajdą osoby (chociażby na tym forum), które Ci będą zazdrościły takiego "gratisu":P
konto usunięte
2013-04-17 14:44:52
Coście się tak obruszyli na ten prymitywny żart? Oczywistym jest że basen świeci pustkami a miasto do ciągle rosnących kosztów stałych dokładać się nie chce, więc szanowni pracownicy Starostwa nawet nie zorientowaliście się że swoim funduszem socjalnym ratujecie powiatowy budżet.
konto usunięte
2013-04-17 15:08:21
Gdyby niektórym powiedzieć że muszą się wykąpać to mogliby się obrazić. Tak to dostają karnety na basen i urzędzie nie ma przykrych zapachów. Więc petent jest również zadowolony.
NOSTRADAMUS777
2013-04-17 15:10:24
Ja ostatnio dostałem prace w której nic nie musze robić i jeszcze dostałem wycieczke na Teneryfy, nie wiem dlaczemu ale wziołem chętnie bo jak dają to trza brac jak biją to uciekać.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź