4296
Porady
Dlaczego nie mogę dodać ogłoszenia?
fiolekkk 2012-03-02 11:25:50
Problem jak temacie. Nie mogę wysłać ogłoszenia ponieważ klikając na wybór kategorii otwiera mi ciągle reklamy, a ominąć tego punktu się nie da!
Gwarantuję, że nie mam chęci skorzystania ani z firmy autoremo, ani studia fryzjerskiego Lema, które to reklamy otworzyły mi się kilkanaście razy! Nawet powiem więcej tak mnie wkurzyły, że będę omijać te firmy dalekim łukiem!
Zatem jak mam dodać to ogłoszenie, które de facto tez nie jest za darmo jeśli chce się je wyróżnić więc nie wiem o co chodzi...?
Gwarantuję, że nie mam chęci skorzystania ani z firmy autoremo, ani studia fryzjerskiego Lema, które to reklamy otworzyły mi się kilkanaście razy! Nawet powiem więcej tak mnie wkurzyły, że będę omijać te firmy dalekim łukiem!
Zatem jak mam dodać to ogłoszenie, które de facto tez nie jest za darmo jeśli chce się je wyróżnić więc nie wiem o co chodzi...?
Re: Dlaczego nie mogę dodać ogłoszenia?
2012-03-02 11:32:51
Problem zgłosiliśmy do informatyków.
Tak na szybko, to proponuję spróbować pod inną przeglądarką.
Tak na szybko, to proponuję spróbować pod inną przeglądarką.
fiolekkk
2012-03-02 11:40:50
Dziękuje za odpowiedz. Czekam w takim razie na naprawę. :)
lynx
2012-03-02 12:42:32
Pewnie masz jakąś starą przeglądarkę, jeśli tak, to zawsze będziesz mieć problemy, także na innych stronach i to coraz więcej, bo internet idzie do przodu...
Spróbuj to http://www.mozilla.org/pl/download/?product=firefox-10.0.2&os=win&lang=pl i powinno być po problemie
Spróbuj to http://www.mozilla.org/pl/download/?product=firefox-10.0.2&os=win&lang=pl i powinno być po problemie
KaKropka
2012-03-02 13:36:45
A nie używasz czasem przeglądarki z włączonymi wtyczkami blokującymi reklamy? Miałem kiedyś taki problem jak Ty i wina leżała po stronie tych wtyczek. Jeśli tak to wyłącz je na czas wpisywania ogłoszenia.
fiolekkk
2012-03-02 14:56:03
Akurat mam Moziile 10.
Być może wina leży w tych wtyczkach, bo mam wyłączone. Dziękuję. Zaraz sprawdzę.
Być może wina leży w tych wtyczkach, bo mam wyłączone. Dziękuję. Zaraz sprawdzę.
fiolekkk
2012-03-02 15:19:36
Tak to była wina AdBlocka. Dziękuję wszystkim za pomoc! :)
lynx
2012-03-02 15:24:13
Takie wtyczki ingerują w kod wyświetlanej strony i czasem potrafią ją nieźle rozwalić. Trzeba uważać, co się blokuje, ale też nie ma pewności, że wszystko zadziała OK.
Zresztą pewnie i ten portal (jak każdy) żyje dzięki reklamom, więc co tam szkodzi od czasu do czasu kliknąć :P ... ale to już indywidualna sprawa.
Zresztą pewnie i ten portal (jak każdy) żyje dzięki reklamom, więc co tam szkodzi od czasu do czasu kliknąć :P ... ale to już indywidualna sprawa.
fiolekkk
2012-03-02 15:24:59
Chciałam jeszcze podziękować panom z Intellectu za szybka interwencję. :) Podobno już można przeglądać stronę z włączony AdBlockiem.
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź