0°   dziś 4°   jutro
Sobota, 23 listopada Adela, Klemens, Klementyna, Felicyta
4296

Porady

Internet w Intersieci

konto usunięte 2011-10-10 10:23:38
Witam! potrzebuję opinii na temat jakości internetu limanowskiej Intersieci zastanawiam się nad skorzystaniem z ich usług z góry dziękuję za pomoc!
Odpowiedz Wyślij PW Zgłoś naruszenie
Re: Internet w Intersieci
konto usunięte 2011-10-10 11:49:26
od kilku lat korzystam z ich uslug i nie mam zastrzezen
noufjuczer 2011-10-10 14:54:19
2 lata korzystałem z ich usług i odradzam, zbyt wolny przesył i cena wygórowana. Radzę rozglądnij się z czymś innym.
konto usunięte 2011-10-11 09:30:00
pogoda odgrywa dużą rolę , ale ostatnio sami od siebie zwiększyli mi prędkośc , bez zadnej doplaty, ani zwiekszenia rachunku, takze ja polecam
princesa 2011-10-11 09:44:35
Miałam przez 3 lata od nich internet i jakość zależy od pogody. Zrezygnowałam bo pracuje przez internet i ciężko o utrzymanie stałej prędkości. Może już to się zmieniło jak piszę Nick.
tutamka 2011-10-11 10:20:44
rozglądnij się za czymś innym. Korzystam z Ich usług i nie jestem zadowolona. Także już rozpatruję się na coś innego. Dużo pracuję przy komputerze i niestety największą bolączką jest ciągłe przerywanie połączenia (A gdy wysyłasz pliki, po resecie połączenia cała praca w pizdu idzie. Nie mówię już o innych mniejszych problemach jak brak internetu przez kilka godzin, jeśli otworzysz więcej niż 3 strony to wiesza Ci się połączenie, brak neta przy złej pogodzie:). A i jak zgłosisz awarię, to musisz pokryć koszt dojazdu serwisanta :D A i do najtańszych nie należą :)
konto usunięte 2011-10-13 12:14:07
Dziękuję wszystkim choć nadal nie wiem co zrobić czy możecie mi kogoś polecić? był u mnie ostatnio przedstawiciel firmy Bestconnect obiecuje dużo ale co z tego wyjdzie zobaczymy :)
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź
Twój news: przyślij do nas zdjęcia lub film na [email protected]