1994
Tematy archiwalne
PANIE TOPORKIEWICZ-ODWAGI.
111ksiadz 2010-06-22 20:05:19
Gdy na funkcjonariuszy Kościoła Katolickiego-biskupów,używałem określenia CZERWONE ŁBY-moje wypowiedzi Pan usuwał.Gringo w stosunku do Zdrajcy używa określenia-zdradziecki łeb.I co,i nic.Jednak trzęsie Pan gaciami przed sukienkowymi-nie pierwszy raz.
Re: PANIE TOPORKIEWICZ-ODWAGI.
konto usunięte
2010-06-22 20:22:57
normalka....Dziennik Polski sie klania ...tam wszyscy trzesa gaciami przed sukienkowymi no i przed jaroslawem oczyiwscie.trzeba bedzie sie chyba przeprowadzic na e-limanowa bo limanowa in robi sie juz kompletne dziadostwo.
sencio
2010-06-22 20:30:18
... to może ja pierwszy, bardzo grzecznie - do widzenia ;)
konto usunięte
2010-06-22 20:49:04
albo na limanowa.po ;)
Szyderca
2010-06-22 20:53:05
Ale chłopaki, wypad stąd jak wam się coś nie podoba. Załóżcie sobie swój portal i tam głoście swoje jakże fantastyczne i głębokie przemyślenia. Nikt was tu nie trzyma.
konto usunięte
2010-06-22 20:53:54
Fabri, wyrażę się, jak moja przyjaciółka: "w ch*j dobre!"
konto usunięte
2010-06-22 20:54:43
Toporkiewicz jest bojacy i tyle.Ostatnio tak zupelnie merytorycznie bardzo słabo stoi ten portal np nie wspomniano nic o prymicjach.Pozatym uważam ,ze powinny byc odzielone wiadomosci i fakty od sportu !!!!!! Na tym portalu co druga wiadomosc to sport....Czekam na poprawe w tej kwesti i oddzielenie kategorii.
konto usunięte
2010-06-22 21:01:47
Myślę, że to lekka przesada, Bergson. Zwłaszcza w okresie wyborów ludzie robią się bardziej drażliwi ;)
Slawek964
2010-06-22 21:05:03
Nie sport tylko piłka, bo o innym sporcie to rzadko się pisze. Nie żal mi tylko nudzi mnie ta piłka niesamowicie, a o innym sporcie chętnie bym poczytał.
maxxx
2010-06-22 21:14:42
bamboleo -przenoś się gdzie chcesz!! Co to kogo obchodzi.
konto usunięte
2010-06-22 21:26:42
fabri ,na limanowa dla wszystkich a nie tylko dla zwolenników czarnej mafii i Piśiorków. maxxx jak Cie nie obchodzi to nie pisz,ot cala historyja:)
borek
2010-06-22 21:28:55
bergson;masz rację,czekałem kiedy wreszcie ktoś to napisze.Mało wiadomości,kiepskie komentarze i wogóle nudno.
konto usunięte
2010-06-22 21:38:03
był będzie jest limanowa.in the best
konto usunięte
2010-06-22 21:41:45
nikt nie podwaza, ze jest TOP byl pierwszy, ale też warto dać szanse innym nie przekreslac jak ktos sie stara, a zazwyczaj jak ktos cos napisze to jego komenty sa kasowane, nieznam calej sprawy do konca ale warto chyba wyjasnic
konto usunięte
2010-06-22 22:16:37
bamboleo bylem na portalu elimanowa to jakas firma z Bochni..kazdy kto popiera "nie miejscowych" jest zdrajca....wiec uwazam ,ze limanowa.in ma szanse sie poprawic
2010-06-22 22:40:57
Kogucik i pozostali, ktorzy pisza w komentach i reklamuja swoje pseudo nie rejestrowane w sądzie portale: Portal limanowa.in powstal blisko rok temu nie "reklamujac" sie na innych stronach w tak bezpardonowy i chamski sposób jak wy to robicie. Do tego poziomu ogladalnosci, ktory obecnie mamy doszlismy sami, a nie na czyichs plecach. Posty z tego typu reklamami byly i beda kasowane.
konto usunięte
2010-06-22 22:52:44
Przepraszam TOP jezeli odczuwasz to za chamska reklame to sie nie powtórzy. Cenie to co zrobiles dla Limanowej z portalem Limanowa.in reka na zgode? wiadome ze niezgoda rujnuje zgoda buduje. Wiec jak bedzie? Ja swoj portal nie traktuje jako zarobek a jako dobra zabawe
2010-06-22 22:58:36
A wiesz co to jest plagiat? Wiesz jakie są za to kary?
skorpion
2010-06-22 22:58:40
/bojowe nazwisko Toporkiewicz!!!lecz osoba pod tym nazwiskiem -tchórzliwa!!!masz rację 111ksiadz-mnie skasował chyba z siedem tematów o "czarnych braciach"-znałem jednego gościa co niedawno jadał przy stole królowej Anglii teraz szama z kolesiami z pod celi.......
konto usunięte
2010-06-22 23:02:17
Przepraszam TOP jezeli odczuwasz to za chamska reklame to sie nie powtórzy. Cenie to co zrobiles dla Limanowej z portalem Limanowa.in reka na zgode? wiadome ze niezgoda rujnuje zgoda buduje. Wiec jak bedzie? Ja swoj portal nie traktuje jako zarobek a jako dobra zabawe
konto usunięte
2010-06-22 23:02:37
informuje , ze za plagiat w wydaniu lokalnym kary sa rażąco niskie..!!! wieć prosze nie straszyć nikt rozumny sie nie nabierze ,nie mówiąc o tym iż trzeba to udowodnić co moze nie byc proste....
konto usunięte
2010-06-22 23:06:12
nie to nie moj portal
konto usunięte
2010-06-22 23:06:47
to nie moj portal to portal Pawła, jak chesz widziec moj portal to sie odezwij na priv czy gdzies
konto usunięte
2010-06-22 23:07:08
Prosze pana TOP-a , zeby w aktualnosciach bylo mniej sportu.!!!( przy okazji)
konto usunięte
2010-06-22 23:07:39
Bergson o czym mowisz? o jakim plagiacie?
konto usunięte
2010-06-22 23:08:23
TOP jestes smieszny!! straszysz ludzi !! jestes chlopie nie...malny !! i tyle na temat .a Wy ludziska widzicei co sie dzije na tym portalu wiec sami zadecydujcie czy Wam sie to podoba czy nie
konto usunięte
2010-06-22 23:08:25
ło matko Bergson, gdyby to były plagiaty to w Polsce byśmy mieli tylko 1 gazetę, 1 onet.pl etc :D idee i pomysły są wolne,
2010-06-22 23:09:04
prt scr lub archiwum googla to nie jest sprawa prosta? oj...
2010-06-22 23:10:20
bamboleo nie strasze ludzi tylko niech sie naucza szacunku dla pracy innych.
konto usunięte
2010-06-22 23:10:38
kogucik TOP straszy w swoim poscie plagiatem.(na 1 stronie ) a ja nie lubie czegos takiego .
skorpion
2010-06-22 23:11:28
/ten gość co jadał z Angielską królową to był wielki pan Marek znany wszystkim dziennikarzom,PiS-iorom znał go zapewne Pan TOPek-i jak skończył???i dlaczego?
konto usunięte
2010-06-22 23:12:11
TOP lubie twój portal i czesto tu zagladam.Jest ok jedynie "moim zdaniem " za duzo sportu a aktualnosciach.Przemysl to.
2010-06-22 23:12:49
Dla mnie EOT. Bawcie sie dobrze :)
konto usunięte
2010-06-22 23:13:27
co to EOT ???
2010-06-22 23:14:29
bergson wroce jeszcze, bo musze sie dowiedziec, gdzie Ty widzisz sport w aktualnosciach?
konto usunięte
2010-06-22 23:15:53
Bergson nie no rozumie. Ja do TOPa wyciagam reke po zgode, bo po co mam znim walaczyc.Ja mu i tak konkurencji nie zrobie. Tworzyc zawsze w Polsce mozna. Masz racje w sieci by istnialy serwisy pojedynczo
konto usunięte
2010-06-22 23:16:26
Jeśli tutaj jest lista życzeń, to ja bym prosił o wiekszą selekcję zdjęć w galeriach, za dużo tych samych ujęć, zdjęcia zbyt podobne do siebie! tyle z mojej strony.
konto usunięte
2010-06-22 23:17:57
Nie dzis .TOP .ale przegladnij historie Czasami wszystkie posty sa o pilce.zazwyczaj wkladane nawet chyba nie przez ciebie.Moze jakas zakladka osobna w tym celu.Bywam codziennie praktycznie na portalu wiec kilka razy wbilo mi sie w oczy .
2010-06-22 23:18:16
Kogucik to nie przepisuj informacji od nas do siebie. A jesli to Twoje wlasne info (w co wielce wątpie czytając teksty) to napisz zrodlo chociaz kilka razy z imienia i nazwiska np. policjanta, ktory udziela informacji.
konto usunięte
2010-06-22 23:20:22
Mnie i tak najbardziej denerwowały mrugające reklamy, ale od kiedy wyłączyłem flasha jest ok! nic nie mruga, nic nie widać. Problem był z youtubem.pl, ale od kiedy wprowadzili tam html5 to w ogóle nie używam już flasha ;)
konto usunięte
2010-06-22 23:20:24
Kogucik nie znam ciebie ani nie znam Topa .Jestem zwyklym uzytkownikiem wiec moge czasami napisac co "ja bym zmienił" swoje porachunki załatwiajcie poza portalem .
konto usunięte
2010-06-22 23:20:36
heh czyli co gazeta Krakowska i elimanowa Cie tez plagaituja?
konto usunięte
2010-06-22 23:22:21
informuje ,ze dziennikarz ma prawo odmówić podania zródła.
2010-06-22 23:22:57
Bergson ale czasem moze sie zdarzyc, ze sa wszystkie posty o pilce w sporcie, gdy np jest kolejka - to normlane. W zwykle aktualnosci poszedl ostatnio sport przy zapowiedzi wyscigu gorskiego, ale to ze wzgledu na wielkosc imprezy. Pilki noznej w czystych akutalnosciach jakos nie moge skojarzyc. Bede jednak zwracal wieksza uwage.
konto usunięte
2010-06-22 23:23:46
ok dziekuje i pozdrawiam
2010-06-22 23:25:49
Kogucik, ale jesli piszesz tekst ten sam co mamy w portalu lub blipie jesli jeszcze nikt innny o tym nie pisal, to z gazety krakowskiej? Podam przyklad z dzis. My napisaliśmy: Z nieoficjlanych informacji jakie do nas teraz dotarły (17:36) wynika, iż jutro premier nie przyjedzie jednak do Kłodnego. W zamian ma być minister Jerzy Miller. Natomiast Ty u siebie Z informacji jakie posiadamy premier Donald Tusk nie przyjedzie do Kłodnego. Zamiast niego prawdopodobnie będzie Jerzy Miller. Dlatego prosze Cie nie badz smieszny i nie udawaj zdziwionego.
Kogucik, ale jesli piszesz tekst ten sam co mamy w portalu lub blipie jesli jeszcze nikt innny o tym nie pisal, to z gazety krakowskiej? Podam przyklad z dzis. My napisaliśmy: Z nieoficjlanych informacji jakie do nas teraz dotarły (17:36) wynika, iż jutro premier nie przyjedzie jednak do Kłodnego. W zamian ma być minister Jerzy Miller. Natomiast Ty u siebie Z informacji jakie posiadamy premier Donald Tusk nie przyjedzie do Kłodnego. Zamiast niego prawdopodobnie będzie Jerzy Miller. Dlatego prosze Cie nie badz smieszny i nie udawaj zdziwionego.
konto usunięte
2010-06-22 23:27:42
TOP ja nie jestem dziennikarzem i nie pisze tekstów ja je czytam.Chyba to nie było do mnie.????
konto usunięte
2010-06-22 23:28:15
dzieki za poprawe...he he
konto usunięte
2010-06-22 23:28:16
ok od Ciebie, a wczesniej napisalem jak podaja portale internetowe... ale ok usuwam zeby nie bylo. Wyciagam reke na zgode nadale jesli chesz to zapraszam, bo po co mamy toczyc wojne. Ja na informacjach nie zarabiam i nie mam zamiaru zarabiac, nie w tym sie specjalizuje
2010-06-22 23:28:28
Bergson dziekuje i rowniez pozdrawiam. Ps pytales: EOT to "End Of Topic".
konto usunięte
2010-06-22 23:29:07
dzieki za poprawe...he he
konto usunięte
2010-06-22 23:29:49
panowie, jak się przepisujecie to przynajmniej podawajcie źródło informacji , z tego co zauwazylem to onet.pl jak przepisuje z limanowa.in to zawsze podają źródło.
2010-06-22 23:30:54
Kogucik: Zgodnie z ustawa przy zbieraniu i wykorzystaniu materiałów prasowych, nalezy zwłaszcza sprawdzić zgodność z prawdą uzyskanych wiadomości lub podać ich źródło. Co to jest wg Ciebie "portale internetowe"? :) Źródło to Limanowa.in Czy nie tak?
konto usunięte
2010-06-22 23:34:40
No tak masz racje, nie zaprzeczam, wybacz nie specjalizuje sie w wiadomosciach tylko plotkach;) wiec to co pisze u siebie nie zawsze jest prawda tym sie wlasnie rzadza plotki. Pozatym moj blog nie ma zamiaru konurowac z Toba, bardziej bym powiedzial ze w przyszlosci mial wspolpracowac
2010-06-22 23:39:23
:) pomyslimy :) pozdrowienia
konto usunięte
2010-06-22 23:42:53
spoko dzieki, a tak apropo musimy sie jakos skontaktowac i wiedz ze nie chce toczyc wojny! Byles pierwszy. Ja robie to dla zabawy.
konto usunięte
2010-06-23 00:10:43
TOP nie daj się sprowokować. 111ksiadz obrażanie uczuć religijnych to poważna sprawa, bez względu na to czy piszesz o Judaizmie, Islamie czy Katolikach.
konto usunięte
2010-06-23 01:20:54
Bycie osobą publiczną (nawet w małym miasteczku) to makabra. Dlatego cieszę się, że mogę jeszcze mówić, co myślę i nikt mnie za to nie poszczuje na ulicy. TOP - ogromny szacun. Portal jest świetny, kiedy jestem poza L-wą, często tu zaglądam, żeby poczuć limanowski klimat:)
skorpion
2010-06-23 05:18:54
111ksiadz-bijesz rekordy-gratuluję i pozdrawiam!!!heeej.
konto usunięte
2010-06-23 07:48:30
TOP nie daj się sprowokować. Obrażanie uczuć religijnych jest karalne. Zastanawiam się czy miałbym szanse zwycięstwa gdybym pozwał niektórych forumowiczów. Wydaje mi się, że tak. Chociaż TOP zrobił wam łaskę i niektóre pikantne komentarze pokasował.
corleone
2010-06-23 07:52:27
Ja mam dużo odwagi i złoże pozew przeciwko niektórym forumowiczom za obrażanie uczuć religijnych. Łatwo do was dotrę po adresie IP. TOP dużo wykasował, ale parę obraźliwych komentarzy jeszcze pozostało. Więc zobaczymy jak się będziecie tłumaczyć w sądzie. Przynajmniej jakaś symboliczna kara wam się należy.
gringo
2010-06-23 08:08:38
skorpion-a wymyślże jakiś inny ciekawy temat a nie tylko o-jak to mówisz-czarnych braciach.No ale Ty nie masz chyba innych zainteresowań oprócz tej Twojej pseudopolityki pseudoantyklerykalnej.Podpisz sie imieniem i nazwiskiem to nikt Cię nie będzie usuwać.No ale do tego trzeba odwagi a Ty wolisz kryć się pod tym śmiesznym w istocie nickiem który tylko Tobie wydaje się czadowy.
konto usunięte
2010-06-23 09:14:57
Corleone - prawdziwy haker ;)
konto usunięte
2010-06-23 09:18:06
Widzisz corleone !!! kij ma dwa konce.Osoba pozwana wezwie na swiadka ksiedza ! zapyta np czy ma dziecko czy nie i pod przysiega bedzie musial odpowiedziec !!! pozatym moze zwrocic uwage i wezwac na swiadka np proboszcza zeby sie wytłumaczył pod odpowiedzialnoscia karna z plotek.Podsumuje to ze własnie dlatego ma takie zdanie. NO Nie wiem ...DODAJ DO TEGO SZUM MEDIALNY !!!! chyba bardziej zaszkodzisz niz pomożesz.!Moim zdaniem .Na wygrną nie masz zupełnie szans.
konto usunięte
2010-06-23 09:19:45
corleone naucz sie , ze w demokracji ludzie maja rózne zdania i opinie bo takie jest ich prawo.
konto usunięte
2010-06-23 09:20:52
No właśnie, słowa Corleone zapachniały mi cenzurą, że się tak "poetycko" wyrażę, Bergson.
konto usunięte
2010-06-23 09:21:44
corleone naucz sie , ze w demokracji ludzie maja rózne zdania i opinie bo takie jest ich prawo.
marta
2010-06-23 09:42:14
e to portal, który robią ludzie z Limanowej, to ,że jest zarejestrowany na Bochnię nie ma znaczenia i jest ona tak samo długo jak limanowa.in
e to portal, który robią ludzie z Limanowej, to ,że jest zarejestrowany na Bochnię nie ma znaczenia i jest ona tak samo długo jak limanowa.in
zygmunt200
2010-06-23 09:46:21
"Łatwo do was dotrę po adresie IP."no nie wiem czy z ty adresem to tak do końca prawda....a jeśli ktoś kupił koma na allegro,w komisie.itp...i adres IP nie jest przypisany do Imienia i Nazwiska....a do domu cie nie w puszcze,nawed polici(bez nakazu)...nie te czasy gościu....
atosek
2010-06-23 11:20:38
Uważam , że pomimo dość duzej dolegliwości karnej w tej sprawie ,gdyż kodeks przewiduje ,ze osoba obrażająca uczucia religijne podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2 stanowisko pana "CORLEONE" jest zupełnie bezzasadne i nie widze jakichkolwiek podstaw to stwierdzenia iż powyższe opinie wykraczają poza dozwoloną prawem "krytyke".
atosek
2010-06-23 11:25:27
Swoja drogą aż nie moge doczekać sie wniosków dowodowych.Corleone czekam z niecierpliwościa pokaż co potrafisz....
konto usunięte
2010-06-23 14:13:29
atosek przeczytaj se dokladnie art.196 kk :D , do tego o pomówieniu i znieważeniu, po pomieszałeś co nieco :P; jak będziesz miał wątpliwości jak należy rozumieć własciwie te przepisy to daj znać a może znajdę więcej czasu to Ci napiszę ;-)
111ksiadz
2010-06-23 18:14:09
Nie chciałem rozpętywać burzy,chodziło mnie tylko o odpowiedz p.Toporkiewicza.Odpowiedzi nie otrzymałem,więc traktuję to jako trzymanie linii DP,wiernopoddańczość pryncypałom oraz służebność sekretarzowi(czytaj proboszczowi).A portal?,portal,całkiem,całkiem.Muszę też udzielić odpowiedzi dla Kaliaa,Corleonei podobnych,chociaż po części proste sprawy wytłumaczył im wcześniej Bergson.Zdaję sobie sprawę,że żyjemy w CIEMNOGRODZIE i KATOLANDZIE,więc proszę nie szukać adresuIP,zgłoszę się dobrowolnie,osobiście-jeżeli wcześniej znajdziecie mi PAŃSTWO,taką papugę,który mnie oskarży i taki sąd który mnie skarze,bo udowodni że:SUKIENKOWI,CZARNI,CZERWONE ŁBY to obraza uczuć religijnych.
skorpion
2010-06-23 18:44:56
/chyba że w Watykanie-i nie na pewno...
konto usunięte
2010-06-23 18:49:24
111ksiądz a nie zastanawiałeś się, że przyczyną usuwania Twoich postów może być nie trzesienie gaciami przez TOP-a przed sukienkowymi, czy życie w CIEMNOGRODZIE I KATOLANDZIE a to, iż po prostu naruszasz granicę dobrego smaku używając takich a nie innych słów. Masz prawo posiadać określone poglądy, przeświadczenia, nikt ich nie negują ale pamiętaj, że TOP ma prawo usuwać posty, które wedle niego uzna za naruszające granicę przyzwoitości, w końcu to jego portal i on decyduje o tym.
111ksiadz
2010-06-23 19:05:17
qupa-jeżeli to portal p.Toporkiewicza i p.Toporkiewicz decyduje,nie ma problemu-usłyszę to od niego-podziekuję.Wydaje mnie się też,że p.Toporkiewicz jest w stanie sobie sam poradzić,bez Ciebie-kipskiego adwokata.Na temat smaku i poglądów nie będę z Tobą polemizował.
zdrajca
2010-06-23 19:22:07
Może parę słów odemnie gdyż to częściowo mienie dotyczyło, to jak gringo pisał o mnie to pestka, zawsze patrzę nie kto mówi tyklo co mówi,a że on nic nie mówi to niema oc kopi kruszyć,tak jak już mogliście sie zorietowć Limanowa to jest miejsce gdzie się urodziłem i do pewnego czasu byłem z tego dumny, duma szybko przeszła nie będe wspominał PZPR-u,i kliki przykościelnej bo tyle samo dostałem ja i moja rodzina w d....od jednych i od drugich.ŻE co drugi polak szafuje uczuciami religijnym to wiadomo, już na całym świecie i przestało to być nawet śmieszne,jestem szcześliwy że z tego ckliwego, na wskroś fałszywego katolicyzmu się wyleczyłem a co najważniejsze z powrotu do Limanowej, piękne miejsce tylko skansen.!!!! a tworzą go ludzie, naturalnie nie wszyscy!, do tych nie wzsystki należą skorpion, ksiądz i paru innych,dobra robota panowie a do pana panie Toporkiewicz gdy znajdę troche czasu to zadam panu parę pytań.Ksiądz, gdy będzie potrzebna pomoc prawna by wyprostować ,,zygmunta,, i po niekturych to napisz będę zaszczycony, bo bardzo nie lubię warcholstwa i głośnej muzyki.
wiedzacy
2010-06-23 19:35:19
corleone:
"Kto obraża uczucia religijne innych osób, znieważając publicznie przedmiot czci religijnej lub miejsce przeznaczone do publicznego wykonywania obrzędów religijnych,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."
Pleban, "pis"kup czy nawet sam papież nie jest przedmiotem ani miejscem kultu religijnego, wiec 111ksiadz ma prawo pisać co się mu żywcem podoba dopóki nie uwłaczy godności wszechmocnego, wszech jedynego i najmiłosierniejszego Latającego Potwora Spaghetti, który pewnie i tak mu przebaczy, ale nigdy nic nie wiadomo....
Corleone jako ze jesteś wytrawnym prawnikiem i fanatycznym obrońcom polecam Ci sprawdzić temat groźby bezprawnej art. 115 par. 12 i na przyszłość zastanowić się dwa może nawet trzy razy zanim sklekocisz coś na forum.
zdrajca
2010-06-23 19:57:18
wiedzący - daj spokuj szkoda czasu, przysłowie mówi wolno psu na pana szczekać tylko gorzej dla niego gdy Pana ugryzie, no ale przysłowia są mądrością ludu a nie talibów.
konto usunięte
2010-06-23 20:03:28
111ksiądz, no to czekamy na decyzję TOPa ;-)
111ksiadz
2010-06-23 20:28:30
Zdrajca-bardzo dziękuję za chęć udzielenia pomocy,ale chyba każdy normalny człowiek widzi i rozumie że nic mnie na razie nie grozi.Chociaż z drugiej strony zdaję sobie sprawę,że fanatyzm religijny to straszna rzecz.
zygmunt200
2010-06-23 20:31:23
panie Zdrajca...od Zygmunta to sie proszę odkrochmalić:):):)
zdrajca
2010-06-23 20:55:47
Panie Zygmunt 200, Bardzo Pana przepraszam, nie w tym miejscu chciałem o Panu wspomnieć, tylko o corleone i kallia,Pan w moim zamierzeniu miał być wymieniony w sekwencji po skorpionie i ksziędzu, jeszcze raz przepraszam i może jeśli będę w Limanowej to pozwoli się Pan zaprosić na kawę, bez obawy naprawdę jestem mężczyzną.
zygmunt200
2010-06-23 21:41:02
Spoko:) dam się lubić:)a kawke???......a może zimne i pianka na dwa palce...pozdro
skorpion
2010-06-24 08:02:48
111ksiadz należy Ci się premia-u mnie masz liter śliwowicy-pozdrawiam!!!
atosek
2010-06-24 11:24:56
""qupa"" nie poczytaj "se" tylko sobie to po pierwsze….Poza tym drugim razem postaraj sie przeczytać ze zrozumieniem..!!! całośc wypowiedzi a nie jej fragment.Widze, ze masz z tym kłopoty.
zdrajca
2010-06-24 13:08:02
zygmunt 200 super idę na to ale to musi być porter lu spat pozdrowionka
piotrlimano
2010-06-24 16:44:43
Skorpion-za co premia?-1l nie wypiję nawet z Tobą(minęły te czasy)chociaż wiem,że"pasowerka"to miodzio i poezija.
111ksiadz
2010-06-24 16:55:41
hola,hola,ta śliwowica od skorpiona chyba dla mnie,nie dla Pana.Ja to zmęczę ze skorpionem.Chociaż też nie wiem za co?
wrednazmija
2010-06-25 21:50:18
przegladajac te posty nasuwa mi sie pewna refleksja: jesli ktos wymaga od innych szacunku musi na ten szacunek zapracowac ,a na pewno nie zdobedzie go przez pejoratywne dzialanie(znaczenie mozna sprawdzic w wikipedii:P)i sarkastyczno-ironistyczne podejscie do dzialan innych..Pozdrawiam dziennikarzu...(:))
konto usunięte
2010-06-25 23:02:01
Wrednazmija - "znaczenie można sprawdzić w wikipedii" - buahahahahah :)
konto usunięte
2010-06-25 23:22:44
no ale żeby od razu sprawdzać w wikipedii ... niby, że to trudne słowa .... o to chodzi :d
111ksiadz
2010-06-26 09:24:44
qupa-nie czekam dłużej,spuszczam wodę bo nie ładnie pachnie.Pan Toporkiewicz mnie ignoruje lub nie ma poważnych argumentów-z tego powodu na razie zostaję i jeszcze Ci trochę krwi napsuję.
browsemore
2010-07-14 23:19:03
ale dajcie już spokój... przecież wiadomo, że to prywatny folwark TOPa służący do zarabiania kasy, więc czego wy oczekiwaliście?? Szczerej prawdy??<lol> Ten kto płaci, ten chce być reklamowany, a czy to reklama w nagłówku czy artykuł sponsorowany - co za różnica:P
Zaloguj się żeby dodać odpowiedź