Przebudowa portalu
2011-01-27 14:46:13
W związku z tym, że przygotowujemy się do przebudowy portalu prosimy Was o wpisanie w tym temacie uwag, komentarzy na temat dotychczasowej wersji portalu. Tego czego Wam tu brakuje, co Was razi i powinno zostać przebudowane, czego powinno być mniej, a czego więcej. Za wszelkie sugestie z góry dziękujemy! :)
Re: Przebudowa portalu
TmK
2011-01-27 21:37:17
Napisze pare zdań od siebie, ponieważ uważam, że skoro TOP prosi o napisanie swoich sugestii to czemu nie. No więc według mnie jeżeli chodzi o szate, motyw strony to pozostawiłbym bez zmian. Dobrym pomysłem byłby ten czat, skoro część użyszkodników nie ma gdzie sobie porozmawiać czy też po prostu popaplać tworząć bezsensowne do niczego nikomu potrzebne wątki. I jeszcze jedna rzecz. Niestety brakuje mi wielu informacji, które według mnie są ważne z terenów Gminy Kamienica. Wiem, że się Kubo nie rozdwoisz, ale w ostatnim czasie naprawde było wiele sytuacji (wypadki, pożary itp.), które mogłyby posłużyć jako nowe informacje. Pozatym nie mam żadnych zastrzeżeń.
Re: Przebudowa portalu
polanka
2011-01-28 09:41:04
Najgorsze to przyzwyczajanie się do nowej szaty, więc jestem zatym, aby za wiele nie zmieniać.
to po pierwsze , a po drugie rozbawiła mnie uwaga Hexe, aby podawać imię i nazwisko przy rejestracji, i oczywiście numer telefonu a TOP osobiście będzie dzwonił i sprawdzał tożsamość tejże osoby,